Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Stara Pazova? Bliže Beograd ne može,nova hala,sportski centar..
Korisnikov avatar
By Zex88
Mikoni napisao:
Zex88 napisao:Stara Pazova? Bliže Beograd ne može,nova hala,sportski centar..
Samo nek je blizu Bataje :)
Znaš me,znam te.:-) Mogu da se i vrate u Cara Dušana i da furaju priču,Zemun nije Bg.:-)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakva bre Stara Pazova??? Pa tamo zensku kosarku prati 50 ljudi i igraju u maloj dvorani. Sabac, NS eventualno Nis i nista vise. Danas smo demolirali Perunicica i drzavni projekat u rukometu. Dzabe ste dolazili. Pred oko 3 500 ljudi.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:Kakva bre Stara Pazova??? Pa tamo zensku kosarku prati 50 ljudi i igraju u maloj dvorani. Sabac, NS eventualno Nis i nista vise. Danas smo demolirali Perunicica i drzavni projekat u rukometu. Dzabe ste dolazili. Pred oko 3 500 ljudi.
Preko mege i zenske kosarke dodje do rukometa
bio bi odlican novinar ili prodavac, znas ono dodje neko da kupi sampon a izadje sa 5 artikala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kakva bre Stara Pazova??? Pa tamo zensku kosarku prati 50 ljudi i igraju u maloj dvorani. Sabac, NS eventualno Nis i nista vise. Danas smo demolirali Perunicica i drzavni projekat u rukometu. Dzabe ste dolazili. Pred oko 3 500 ljudi.
bio bi odlican novinar ili prodavac, znas ono dodje neko da kupi sampon a izadje sa 5 artikala.
Pa Pazova je malo vece naselje u Srbiji sa 15 000 mesta. Skoro da je Bogatic veci od njih.
A 50 ljudi koliko prati zensku kosarku je dokaz koliko se prati kosarka u Pazovi.
A sto se tice Sapca mi smo gospodska publika, a mogao bi i onaj Perunicic da se ugleda na nas. Moze da bude legenda naseg rukometa, ali veceg "seljaka" nema medju trenerima u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:
Pa Pazova je malo vece naselje u Srbiji sa 15 000 mesta. Skoro da je Bogatic veci od njih.
A 50 ljudi koliko prati zensku kosarku je dokaz koliko se prati kosarka u Pazovi.
A sto se tice Sapca mi smo gospodska publika, a mogao bi i onaj Perunicic da se ugleda na nas. Moze da bude legenda naseg rukometa, ali veceg "seljaka" nema medju trenerima u Srbiji.
[mod="Yopitsch-Kurz"]Sledeće oftopikovanje poput ovog i ideš na hlađenje mesec dana!!!
Hiljadu puta smo te svi opominjali, ali ti si nepopravljiv! Smatraj ovaj post opomenom, da ti ponovim (ako treba, nacrtaću) : još jedan post koji nema veze sa temom, banujem te mesec dana!
Važi za sve teme![/mod]
By Jo.
Nisam siguran da je Sremska Mitrovica dobar izbor... Previse malo mesto, a mala je i hala...

Ovako bih rangirao potencijalne gradove u krugu od 100km od Beograda:

NS (7000), Vrsac (4500), Sabac (3000), Zrenjanin (2800), Indjija (nova hala, valjda gotova 3700), Sremska Mitrovica ...
Korisnikov avatar
By Zex88
Inđija nema novu halu,zarasla je u korov i čeka bolja vremena.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]