Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Koja glupost Olimpijakosa, ja bih branio napad

imali su srece na kraju, super bekovima reala zadrhtala ruka
Korisnikov avatar
By rudonja
Glupi Vims.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kako sam ja prokleto glup - skroz sam smetnuo da se danas igraju tri utakmice :doh:
Samo Barsa se za sad plasirala, svi ostali odoše najmanje u četvrti meč
Korisnikov avatar
By rudonja
Sledeca tekma ce isto biti na noz.
Korisnikov avatar
By gramada
Real i Barsa su ispred svih, mislim da je skoro nemoguce u sledece dve utakmice da Real i CSKA izgube bar jednu.

Mislim da i Macabi dobija jednu od ve protiv EA Milana.
By grobar sa kosova
Jos ovo za Spanulisa!Stavljam se u kozu Spanulisa,znaci da sam ja licno on!Nikada ali nikada u zivotu ne bih presao u Olimpijakos ni za 10 uzastopnih tituala prvaka Evrope,ni za 3 miliona dolara po sezoni,ma ceo svet da mi poklone ne bih presao u Olimpijakos!Imao je vec osvojenu titulu prvaka Evrope sa Panatanaikosom,sta mu je trebalo ovo da deli navijace,da deli celu Grcku!?Mogao je da ode u neki drugi klub!Ja da sam na mestu Dijamantidisa ne bih igrao sa takvim covekom u reprezentaciji!Kakav je covek vidi se i sto se buni na svaku odluku ali onako bas ljigavo da ljigavije ne moze da bude!Onaj faul na Fernandezu kada je Rudi sutirao za 3 poena se video iz aviona a Spanulis se buni,a da ne pricam da 90% faulova koji se sude na Spanulisu i ne postoje!Ej i takav covek se buni za nesto!Dno dna!
By Moneymaker
grobar sa kosova napisao:Jos ovo za Spanulisa!Stavljam se u kozu Spanulisa,znaci da sam ja licno on!Nikada ali nikada u zivotu ne bih presao u Olimpijakos ni za 10 uzastopnih tituala prvaka Evrope,ni za 3 miliona dolara po sezoni,ma ceo svet da mi poklone ne bih presao u Olimpijakos!Imao je vec osvojenu titulu prvaka Evrope sa Panatanaikosom,sta mu je trebalo ovo da deli navijace,da deli celu Grcku!?Mogao je da ode u neki drugi klub!Ja da sam na mestu Dijamantidisa ne bih igrao sa takvim covekom u reprezentaciji!Kakav je covek vidi se i sto se buni na svaku odluku ali onako bas ljigavo da ljigavije ne moze da bude!Onaj faul na Fernandezu kada je Rudi sutirao za 3 poena se video iz aviona a Spanulis se buni,a da ne pricam da 90% faulova koji se sude na Spanulisu i ne postoje!
Zato si ti TI,a Spanulis je Spanulis ;)
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 149
KK Partizan 2025/26.

Ја заборавио да Жо има пасош.. Мислим да сте треб[…]

Апсолутно. Мада верујем да је Кампацо имао озбиљн[…]