Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Naš sunovrat je počeo ulaskom Dimića (doduše prinudno),ali niko ne može da me ubedi da je Dimić bolji igrač od Novaka!!!
Opet će Mutavi da upropasti još jednog igrača!!!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Crni Janković, pokloni im dva poena na kraju...

Oni mase 2 bacanja(jaka), a onda hvata loptu i daje za 2,a u sledećem napadu Dimić masi oba bacanja. To su te sitnice...

Ali nismo loši. Mora Novak više da igra.
Korisnikov avatar
By Gaja
Bre, nije lose bilo ni sa Dimicem. Ovakav je rezultat jer smo pravili kretenske greske i nemogucnost nasih centara da pogode trojku i tako im razlupamo taktiku Bobi. Bitno je da smo u igri i nadam se da ce centri poceti da pogadjaju te otvorene trojke.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Da, to jeste, moramo da iskoristimo Bobija... On ima prednost kad napada nad ovim našima, ali su oni brzi od njega, i šutiraju trojke. To mora da se iskoristi, ali od njih niko ništa nije pogodio...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Odo' ja na sarajevski ćevap, jebes ovo...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vasi visoki igraci slabi.
Sto se tice RTS-a, mada zalazimo po malo i u off, ali ajde da kazem sledece:
Da se ne lazemo RTS 2 je trebao da prenosi polufinale Celendz kupa u kojem igra Metaloplastika, ili da kosarku prebaci na RTS 1, a rukomet stavi na RTS 2. Naravno RTS ne zanima uspeh srpskog sporta, sem kad nisu neke bas vazne utakmice koji privlace milionsku gledanost, pa ih onda prenose.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Samo se pitam za cije babe zdravlje je doveden Novak! Pa majku mu gubis utakmicu debelo, pusti momka da igra protiv jakih igraca... :doh:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sta ga briga, nije njegov igrac, po zavrsetku super lige se vraca u Vrsac. Muta ne razigrava ni svoju decu, pa sto bi tudju... Uzeo ga cisto ako se neko povredi.
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]