Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By lowone
u 15:30 pocinje finale Rocket protiv Selbija. Roni lagano dobio Hawkinsa 17:7 a Selbi Robertsona posle velike borbe 17:15. Sve u svemu zasluzeno su obojica u finalu, mada, je vecina ocekivala Robertsona pre Selbija jer je ovaj trenutno prvi na rang listi. Sve u svemu, ocekuje nas vrhunsko finale :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja sam gledao sinoc posle pauze od 15 minuta,imao je srecu Selbi da Robertson promasi u dva frejma i on je odmah iskoristio to,nije dozvolio da se Robertson vrati na sto.
Nisam bas dugo gledao snuker,ali evo ovaj turnir cesto gledam. Izgleda da se vracam u te vode :)
Korisnikov avatar
By Stiglitz
BogdanB napisao:Maestro

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Odlicno finale veceras vrati se Tramp u zivot sa 5-9 i izgubi odlucujuci
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bas sam gledao, ostao je kratak kada je hteo da ostvari mali kontakt I onda je Roni sredio lagano.
Inace, Trampu je to bilo drugi put da u tom frejmu ne ostvari kontakt sa crvenom kuglom.
Svaka mu cast na povratku I to u predzadnjem frejmu je gubio 59-0 I na kraju pobedi valjda 59-67

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Stiglitz
BogdanB napisao:Bas sam gledao, ostao je kratak kada je hteo da ostvari mali kontakt I onda je Roni sredio lagano.
Inace, Trampu je to bilo drugi put da u tom frejmu ne ostvari kontakt sa crvenom kuglom.
Svaka mu cast na povratku I to u predzadnjem frejmu je gubio 59-0 I na kraju pobedi valjda 59-67

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Zamenili uloge Saliven krenuo pa stao a ovaj kasno upalio, cak je vezao dva sencurija i treci zamalo promasio neki zicer.
Korisnikov avatar
By Jomer
kakav smarac Selbi, jbt jos komentator celo finale opravdava(navija) njegovu igru, nikako mi nije drago sto ce opet uzeti WC, jbt gori je od Murinja u destrukciji igre
navijao sam za Hawkinsa ali je bas lose pao zbog euforije posle pobede nad legendarnim Ronijem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]