Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Kolins neiskusan crnac. Ne poznaje spanske gadove.
Korisnikov avatar
By Nookie
Pink Panther napisao:dal se zna razlog zašto je loly lani usred sezone otpustio joeya dorseya?

to mi je bila ludost čista :o
prica je bila da nece da igra u timu koji ne konkurise za titulu. A onda je otisao u Gaciantep :D
By milanezija
Mislim da je postojala klauzula pri raskidu da ne moze u EL klub ili cak u klub koji igra neko evropsko takmicenje, svakakvih muljaza je tu bilo, da je sve cisto ne bi on otisao u žnj tim turske lige.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:
Pink Panther napisao:dal se zna razlog zašto je loly lani usred sezone otpustio joeya dorseya?

to mi je bila ludost čista :o
prica je bila da nece da igra u timu koji ne konkurise za titulu. A onda je otisao u Gaciantep :D
Ja mislim da si u pravu. Pricalo se da je on izjavio da Oli nema sanse da uzme ponovo titulu i da je zato otisao iz ekipe. Bio je u Turskoj, nabijao sebi prosek, i presao u Barsu. Solidan je on igrac. Dobar za rezervnog centra. Moje misljenje je da on odlicno iskoristi minute koje dobije od trenera.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
strašan je dorsey igrač , gledao prvo oly,nakon barcu, i baš se vidi koliko je on značio igri olympiacosa.
za mene najbolji pomagač u obrani u cijeloj euroligi.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Što bi Kure rekao, ti steroidni undersized americki centri će upropastiti smisao tehnike i igre na niskom i visokom postu.
Korisnikov avatar
By Nookie
strasan igrac. Voleo bi da vidim njega i Krijapu zajedno u ekipi,niko ne ne bi setao po reketu :D
zao mi Olimpijakosa,protiv bilo koje druge ekipe bi imali realne sanse da odu na F4.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Vama je Lazar Djokovic sa koledza dostupan one tam[…]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]