Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Jeste provalili koji je rezultat bio ispisan kad je Macabi presao stotku :D
Prikačeni fajlovi
rezultat.jpg
rezultat.jpg (30.6 KiB) Pogledano 360 puta
Korisnikov avatar
By rudonja
Vincent Vega napisao:Jeste provalili koji je rezultat bio ispisan kad je Macabi presao stotku :D

Slika
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
rudonja napisao:I ja navijam za Armani, dugo nije bilo Italijana. Strim mi secka ko besan, de facto ni ne gledam utakmicu.
Sagadine, izuzetno mi je krivo što nisam mogao ni jednu od ove dve utakmice danas da odgledam. Dva produžetka a mi baš danas našli dete da vodimo kod lekara :doh:
Kao i za sve ostalo u mojoj tužnoj životnoj priči, užasan tajming :cry:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno mene nesto i ne brine italijanska reprezentacija. Imaju dosta dobra imena, ali rekao bih da nisu medjusobno kompatibilni da budu dobra ekipa. Videcemo.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Iskreno mene nesto i ne brine italijanska reprezentacija. Imaju dosta dobra imena, ali rekao bih da nisu medjusobno kompatibilni da budu dobra ekipa. Videcemo.
ma govorio sam kako bi eventualno mogli izgledati da se svi skupe i kliknu si zajedno
oni su u rasulu i do toga neće doći, vidiš da nisu niti probali zatražiti WC za prvenstvo u španjolskoj
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma znam, razumeo sam te, ali nekako mi opet deluje da imaju previse slicnih igraca. Svi su neki suteri, nemaju nekog dobrog organizatora ili izrazitog odbranbenog ili nekog ko radi sve po malo. Znas one igrace bez kojih se ne moze. Pazi Barnjanijev glavni kvalitet je sut, Galinarijev je sut, Belinelijev je sut, ovaj mali Djentile slicno. Ne znam, mozda gresim, ali mislim da je jako tesko do nemoguce ukomponovati takvu ekipu da igra dobro u kontinuitetu. Mislim, mogu oni da deknu bilo koga kad polude, ali vec sledeci mec moze da bude potop.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Ma znam, razumeo sam te, ali nekako mi opet deluje da imaju previse slicnih igraca. Svi su neki suteri, nemaju nekog dobrog organizatora ili izrazitog odbranbenog ili nekog ko radi sve po malo. Znas one igrace bez kojih se ne moze. Pazi Barnjanijev glavni kvalitet je sut, Galinarijev je sut, Belinelijev je sut, ovaj mali Djentile slicno. Ne znam, mozda gresim, ali mislim da je jako tesko do nemoguce ukomponovati takvu ekipu da igra dobro u kontinuitetu. Mislim, mogu oni da deknu bilo koga kad polude, ali vec sledeci mec moze da bude potop.
meni su baš zato dobri jer su atipični, svi imaju all around kvalitete. belinelli i aradori igraju bez imalo problema pozicije od 1-3, pa i danijel hackett koji je dvometraš.
najbolji igrači leđima sa posta su aradori i gentile.
svi su vhunski paseri i šuteri. ta ekipa je raj za voditi.

ali im fali centar i trener.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:U napadu da, ali odbrana i skok protiv ozbiljnih ekipa.... Ne znam, skeptican sam.
a u košarci se na kraju jako puno toga svodi na talent. ovi igrači imaju i atletiku i znanje košarke da ju igraju na najvišem nivou u oba smjera. dalje je stvar kako su vođeni i koji mentalitet posjeduju kao ekipa. pola nabrojanih su na glasu kao "lepršavi napadači" pa opet imaju atletiku i fiziku sa odgovoriti u obveznom dijelu igre sigurno u najmanje jednakoj mjeri kao neki "zahvalni radnici". tipa sa četvorke galinari sa 208cm i datome sa 204cm su bolesne atlete za europsku košarku. njihovi bekovi i krila aradori,belineli i gentile u zubima nose većinu europskih bekova.

dodaj pravog centra,i trenera, i to je ekipa za medalju.
čak taj centar netreba biti ništa posebno. igrač tipa bena ezea godinama iz siene.bargnani prvi back up, marco cusin treći centar sa energijom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Razumem sta zelis da kazes, ali ipak da sam trener (a nisam) ne bih voleo takvu ekipu da imam. Svakog od pobrojanih igraca bih voleo da imam u ekipi, ali sve njih zajedno ne bih.
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Vama je Lazar Djokovic sa koledza dostupan one tam[…]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]