Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
horog napisao:
Mutinjo napisao:@Horog

U ovom redu ikonica koje sluze za ubacivanje linka u poruku, ima ova u sredini gde pise '' insert image''. kliknes, i kad otvori, u polje gde se kuca link, ubacis link slike i onda ''insert into message''. meni nije uspevalo malopre sa telefona, cim sam seo za komp, uspeo sam :)

Nadam se da nije komplikovano objasnjenje.
To je jasno sad. A kako da ubacim sliku iz svoje arhive, sa svog kompjutera, koja nije vezana za link?
Koliko ja znam, ne može direktno, nego uploadujes sliku na net, recimo imageshack(to je prosto, radi se u 2 koraka), pa onda taj link ubaciš ovde. Ako neko zna neki drugi način, neka napise.
By horog
Da probamo. Može direktno, ali ne sme biti veća od oko 250 kB
Prikačeni fajlovi
1017080_10201204822980031_1456320736_n.jpg
1017080_10201204822980031_1456320736_n.jpg (119.32 KiB) Pogledano 614 puta
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mutinjo napisao:
horog napisao:
Mutinjo napisao:@Horog

U ovom redu ikonica koje sluze za ubacivanje linka u poruku, ima ova u sredini gde pise '' insert image''. kliknes, i kad otvori, u polje gde se kuca link, ubacis link slike i onda ''insert into message''. meni nije uspevalo malopre sa telefona, cim sam seo za komp, uspeo sam :)

Nadam se da nije komplikovano objasnjenje.
To je jasno sad. A kako da ubacim sliku iz svoje arhive, sa svog kompjutera, koja nije vezana za link?
Koliko ja znam, ne može direktno, nego uploadujes sliku na net, recimo imageshack(to je prosto, radi se u 2 koraka), pa onda taj link ubaciš ovde. Ako neko zna neki drugi način, neka napise.
Ispod polja za tekst, pored "Opcije", klikni na "Posalji prikaceni fajl".
Evo, da bude u skladu sa temom ;)
Prikačeni fajlovi
220867_muta-301-alo-marko-metlas_f.jpg
220867_muta-301-alo-marko-metlas_f.jpg (15.21 KiB) Pogledano 608 puta
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Haha, kako ubismo temu.

Nemoj da brišete, dobre su slike :)
By horog
Mutinjo napisao:Haha, kako ubismo temu.

Nemoj da brišete, dobre su slike :)
Slika koju sam okačio je iz 1915. godine. Potomci ovih srpskih vojnika su igrali i igraju košarku, neki su i bili i reprezentativci.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mutinjo napisao:Haha, kako ubismo temu.
Pa, jebote, jesi trazio objasnjenje?
Muta maneken, vid' mu gilje :)
Slika
Korisnikov avatar
By Gaja
Moram da kaaem da sam se plasio Metalca. Gledajuci dva amera, Cakarevica, Popovica, Bakica... Nije ti svejedno...Izgleda da imaju dobru atmosferu u timu, cak i kad bila himna svi su bili zagrljeni. Nasuprot njih stajala je nasa banda raspustena :D Posto je bio Djordjevic plasio sam se da kadnidati za repku ne pocnu da igraju za sebe, ali totalno je bilo drugacije. Izuzetno zalaganje u odbrani i borba pod kosevima, laki napadi... Odlicna timska igra kao one iz EC. Metalac je redovno gurao loptu na Popovica ali veoma jakom odbranom nad njim skoro nista nije uradio, mada je vise on zasluzan jer sa onolikom snagom on je vise od 50% suteva zavrsavao fadeaway sutevima.

Vise cu o kosarkasima Metalca...
Jedva sam cekao da vidim mog nekada najomiljenijeg igraca, Cakarevica. Gledam njega, gledam Kalinu. Moram da priznam da je Kalina veca zver od Cakija. Igra on i bori se ali nije ni bas onaj Cakarevic iz Radnickog. Bila je situacija kad je ostao 1-1 sa Marinovicem i ovaj ga laganica preveslao, a nekad je cuvao i plejeve duplo bolje od Maline. 12-8 u skokovima za Cakarevica protiv Kaline.
Bakic, njega sam se najvise plasio ali dosta je gresio i lose odigrao. Ne znam kako je uspeo da ubaci 20+ poena.
Aleksic, najvece razocarenje. Raspao se totalno, napad nula, ne moze da se dobaci za 3, jedino odbranu koliko toliko igrao.
Amer plej, zali Boze. Organizacija napada tri nule, sut sporadican, ima eksplozivnost ali slabo koristi. Isto vazi i za drugog amera.
Kljajevic me iznenadio pozitivno. Kad je bio sam laganica je pogadjao, ne deluje jako ali se lakta i bije samo tako. Pametan kosarkas.

Bilo je dosta Valjevca a najvise me zasmejavala ekipa od dve devojke i neki gej lik u farmerkama, plavom sakou, crvenoj kravati i naocarima sa debelim crnim okvirom. Oni su celo zagrevanje i malo na pocetku tekme mahali nekom kosarkasu iz Metalca (nisam provalio kome), kao kad ribe padaju u nesvest na koncertu Dzeksona. Mnogo sam se smejao...
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]