Stare teme
By grobar sa kosova
Dominira zadnje 3 godine i opet pitam sto nije dominirao kada je imao 25-26 godina!Dominira sada zato sto je konkurencija ocajno katastrofalna!Bodiroga je dominirao u za 2 klase jacoj konkurenciji!Spanulis da je igrao u to vreme ne bi bio medju 10 najboljih igraca a u stvari kada je dominirao Bodiroga Spanulis je imao 22 godine,manje nego Bogdan danas!Au,jos veci razlog za moje tvrdnje o Spanulisu!
By Moneymaker
Dominira duže nego Vujanić i za taj period je najviše zaslužan za 2 EL Oly-a i titulu prvaka Grčke.Vujanić je sa Skiperom otišao do finala gdje ih je Makabi pregazio kao plitak potok 44 razlike..On i Vujanić ne igraju u istim košarkaškim epohama i ja stavljam glavu na panj da bi Vujanić imao bar duplo lošiju statistiku danas nego kada je igrao..Timske i individualne odbrane se značajno napredovale i volio bih da vidim kako bi se snašao..Ali to je šbbkbb...Spanulis je bar zaslužio poštovanje zbog osvojenih trofeja kojih ima više nego Vujanić :P
Korisnikov avatar
By The Answer
Previse sbbkbb nagadjanja. Da je ovaj igrao tad, da je onaj igrao sad, da baba ima onu stvar... istorija ce da pamti ono najvaznije.
By grobar sa kosova
@Moneymaker pa taj Makabi bi igrao danas u plej offu Nba lige,pobedili bi sve evropske ekipe po 30 razlike a poznato je kakve je probleme Vujanic imao sa povredama a kada ih nije imao niko nije mogao da ga cuva u Evropi,bio je i najbolji strelac evrolige!Pa Vujanica ne bi mogao da sacuva ni Brus Bouven iz najboljih igrackih danas a ne ovi smesni bekovi u evroligi!Opet ponavljam vidi se Spanulisovih 22-23 poena ali koliko suteva,koliko lopti potrosi!Ima svu slobodu ovog sveta!
edit:za prvu titulu je zasluzan Milos Teodosic dok se za drugu titulu slazem!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Steta sto je Olimpijakos odigrao dobru odbranu da Dimitris ne primi loptu jer sam ocekivao da im ako primi loptu uvali trojku na 0,8 sekundi do kraja. Onda bi bila prava ludnica u Atini.
By Moneymaker
grobar sa kosova napisao:@Moneymaker pa taj Makabi bi igrao danas u plej offu Nba lige,pobedili bi sve evropske ekipe po 30 razlike a poznato je kakve je probleme Vujanic imao sa povredama a kada ih nije imao niko nije mogao da ga cuva u Evropi,bio je i najbolji strelac evrolige!Pa Vujanica ne bi mogao da sacuva ni Brus Bouven iz najboljih igrackih danas a ne ovi smesni bekovi u evroligi!Opet ponavljam vidi se Spanulisovih 22-23 poena ali koliko suteva,koliko lopti potrosi!Ima svu slobodu ovog sveta!
edit:za prvu titulu je zasluzan Milos Teodosic dok se za drugu titulu slazem!
Mnogo brate ideš iz krajnosti u krajnost :D Nemoj da misliš da imam nešto protiv Vujanića,bio odličan igrač ali moraš biti malo realan a dosadašnja karijera Spanulisa je za poštovanje pogotovu što se nije šlepao da bi osvojio te trofeje nego je glavni "krivac" za njih..Opet ti kažem po meni se košarka danas i tada teško mogu porediti..Samim tim i rasprava o tome ko je bolji je besmislena ;)
By grobar sa kosova
@Moneymaker Pisao sam o Spanulisu da je najbolji igrac Evrope svojevremeno,da je jedan od retkih vrhunskih igraca danas u Evropi ali su meni nekadasnji majstori bolji!
Korisnikov avatar
By rudonja
Bravo za Zalgiris
Korisnikov avatar
By rudonja
Nisam :)
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107