Stare teme
By grobar sa kosova
Nikada on nece biti veliki veliki sampion!Da bi bio veliki sampion nije dovoljno da dominiras i da si vrhunski igrac u ovoj smesnoj konkurenciji gde maltene i nema dobrih bekova!I treba da budes veliki covek,a Spanulis je mnogo los i mali covek sto je pokazao samim prelaskom iz Pao u Oli i ovim provociranjem navijaca na kraju!Nula od coveka na kub!
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

evo sa 25-26 god....
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:Nikada on nece biti veliki veliki sampion!Da bi bio veliki sampion nije dovoljno da dominiras i da si vrhunski igrac u ovoj smesnoj konkurenciji gde maltene i nema dobrih bekova!I treba da budes veliki covek,a Spanulis je mnogo los i mali covek sto je pokazao samim prelaskom iz Pao u Oli i ovim provociranjem navijaca na kraju!Nula od coveka na kub!
:lol: :lol: :lol: :lol:
By grobar sa kosova
Dao 22 poena(sto i nije neki poduhvat) i "napunio"Vejda(koga zabole ali bukvalno zabole da igra odbranu)i Hajnriha koga bi napunio i Vujadin Subotic!Kada Spanulis bude imao kvalitet kao Entoni Parker ili Bodiroga i bude tako veliki covek i sampion(a to ce biti nikada) javite se da polemisemo!
@Zex lako je da dominiras(tj budes najbolji trenutno) kada nemas konkurenciju i da se sve pitas kada imas slobodu da ispalis i 50 lopti na mecu!Javi se da polemisemo o Spanulisu kada se desi ono sto sam gore napisao!
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma ja,šta je Amerima ubaciti 22.. :lol: Koliko je Vujanić ubacio ili Bodiroga?
By grobar sa kosova
Zex88 napisao:Ma ja,šta je Amerima ubaciti 22.. :lol: Koliko je Vujanić ubacio ili Bodiroga?
dobro,sad je Spanulis bolji od Bodiroge?
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:
Zex88 napisao:Ma ja,šta je Amerima ubaciti 22.. :lol: Koliko je Vujanić ubacio ili Bodiroga?
Ja to nisam rekao.. Ti kažeš da je pičkin dim ubaciti 22p Amerima.. Pa te ja pitam koliko su ubacili njih dvojica koji su mnogo bolji igrači(kako ti kažeš)?
Btw,Bodiroga,Spanulis,Vujanić..
Korisnikov avatar
By The Answer
grobar sa kosova napisao:
Nije, ali to ne znaci da nije veliki igrac.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
grobar sa kosova napisao:Nikada on nece biti veliki veliki sampion!Da bi bio veliki sampion nije dovoljno da dominiras i da si vrhunski igrac u ovoj smesnoj konkurenciji gde maltene i nema dobrih bekova!I treba da budes veliki covek,a Spanulis je mnogo los i mali covek sto je pokazao samim prelaskom iz Pao u Oli i ovim provociranjem navijaca na kraju!Nula od coveka na kub!
Pa nije provocirao, to su bre njegovi navijaci!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
spanoulis ne dominira europskom klupskom košarkom unazad zadnjih 5,6 godina ništa lošije od bodiroge u periodu 1998-2004, rekao bih čak dapače da možda i izraženiji njegov potpis imaju eurolige i trofeji olya i paoa nego što trofeji paoa i barce imaju bodirogin u spomenutom periodu

čovjek je sinonim pobjede i pobjedničkog mentaliteta. da je loš čovjek su insinuacije naravno, lik je košarkaški fanatik ,100% u svakoj utakmici i što je zanimljivije treningu. njegov prelazak u oly naravno nije imao veze sa novcem kako god to neki htjeli prezentirati po medijima tada. klub nije stao iza njega u jednom unutrašnjem odnosu i to je to. svak veliki igrač i trener u tom trenutku mora otići. jer da nije otišao nebi bio velik kako je nego " jedan od ". a to što je otišao u oly, jebiga grobi događa se, podjesnaka je bila želja olya i spanoulisa da sjebu pao. pa prešao je i vujanić iz zvezde u partizan,dali je zato on loš čovjek??
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]