- Čet Apr 10, 2014 2:47 pm
Drugari...Daj da se ne svadjamo sad jos i na "lokal" planu...Posebno nemojmo da nasedamo na provokacije.
Don Sale,Cika Velja,evo ja nepamtim i jedan dogadjaj,ali ni jedan koji je vezan za radnicki na bilo koji nacin da nisu uvredili nekog iz sveta kosarke ili nekog forumasa.
Gospodin Don Sale,se bahatio na meni cak i bez takvog povoda,pa je bio banovan...Njemu je izrecena opomena kao mera i sledeci ban nece biti 15 dana,bice 30 dana,a onaj sledeci ce biti trajni ban.
Sto se tice CikaVelje,bilo je sve u granicama korektnosti ovaj put...
Mozda ce neko sad da se zacudi i da "napadne" moj stav o trajnom banovanju,zato cu odmah da mu objasnim,neko kome je ocigledno svrha da ovde nekog izvredja,isprovocira,napravi svadju,atmosferu vredjanja,treba da bude trajno banovan jer verujem svi zajedno ne vidimo ovo mesto kao mesto za takve ljude.Te price,ovaj je reko,ovaj je poceo ne zanimaju me,nekog mozda iritira plava boja,pa sta treba da dospustimo da neko nekog vredja zbog toga.Ko se oseca tako iziritiranim zbog neceg da ne moze ovde da dodje bez da vredja nemoj ni da dolazi,slobodno.Onaj kome nas stav o nevredjanju ni protivnika ni forumasa smeta,neka ode svojom voljom,jer je samo pitanje vremena kad ce da ode nasom voljom.
Usput da kazem da je Radnicki moj bivsi klub i da nikad za taj klub ne bih rekao nista ruzno,ali takodje necemo da dozvolimo da iko ovde pravi sebi mesto na koje moze da dodje da svoje frustracije pretvori u vredjanje nekog,nekog na forumu,nekog iz sveta kosarke,ma bilo koga.
Molim moderatore da objasnjenja traze i daju na temi za administraciju...
Pozdrav za sve !
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.