Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Milos Vujanic je najbolji ofanzivni igrac koga sam ikada gledao
Pink Panther napisao:danas je 25. obljetnica da su galacticosi osvojili svoju prvu euroliguKako ja volim da gledam ovog "ranog" Tonija...
to se mora obilježiti videom naravno
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.

ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
rudonja napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]Jes da je Sofo, ali ne bih ja bas uletao medj navijace u Izraelu, to sve sluzilo vojsku tri godine i to ne ovo nase lovacko drustvo, nego onu njihovu masineriju.
Ne vidi se nista.
Vincent Vega napisao:ali jugoplastika je još veći fenomen,ako se gleda u kontekstu vremenaPink Panther napisao:danas je 25. obljetnica da su galacticosi osvojili svoju prvu euroliguKako ja volim da gledam ovog "ranog" Tonija...
DAMIR JAVOR
Kum Žoržo napisao:rudonja napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]Jes da je Sofo, ali ne bih ja bas uletao medj navijace u Izraelu, to sve sluzilo vojsku tri godine i to ne ovo nase lovacko drustvo, nego onu njihovu masineriju.
Ne vidi se nista.
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Pink Panther napisao:Vincent Vega napisao:ali jugoplastika je još veći fenomen,ako se gleda u kontekstu vremenaPink Panther napisao:danas je 25. obljetnica da su galacticosi osvojili svoju prvu euroliguKako ja volim da gledam ovog "ranog" Tonija...
dok su drugi klubovi funkcionirali amaterski ( pa i draženova cibona, partizanove bebe, slavnićeva zvezda, zadar..) ovi su bili profi razina maltene nba ili današnje eurolige.
čuo sam priče od ljudi koji su tamo igrali tada ili bili dio priče.
imali su preko 45 napadačkih sustava, uigranih specijala , autova, izlazaka iz pojedinih napada. ej,45 !!!!
kombinirane obrane
prvi su uvodili scouting suparnika-video pripremu za utakmicu, analiza suparnika i pojedinaca posebno u suparničkom timu
nadogradnja ekipe -dovođeni su igrači koji su savršeno uklapljani u sustav što je odlila velikih klubova. tako su dovedeni zoran savić,aramis naglić,petar naumoski,ante luster. njima ode 3 igrača iz petorke ( i to rađa,ivanović i sobin !!!! ) oni dogodine još jači jebote. 1991. kukoč bi ionako otišao,ali tu su već bili dogovoreni b.radović, rebrača i komazec. neznam zašto,ali nešto mi govori da bi ostali na vrhu i dalje.
jugoplastika je svjetsk fenomena, valjda što je bila toliko dobra je tako rano i zavšila.
najjači je bio komentar kolumnista borisa dežulovića u uvodu emisije NU2 na hrt sa božom maljkovićem :
stavi na 5.50
btw ovo sve pišem kao zakleti cibonaš i zagrepčan, onda moje oduševljenje tim timom dobiva na snazi jer je rivalstvo zg-st u rangu večitih kod vas
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).