Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Teo je prebacen u Izrael na hitne preglede..Izgleda da je ozbiljnija povreda..
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Pink Panther napisao:danas je 25. obljetnica da su galacticosi osvojili svoju prvu euroligu
to se mora obilježiti videom naravno

Kako ja volim da gledam ovog "ranog" Tonija...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Big Sofo mlatio navijača u njihovoj ligi. Ne bi voleo da sam u njegovoj koži kad ovaj udari. Sad će da ga rebnu za medalju i još je budala zakačila i neko dete koje je bilo u blizini.

Slika
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Ne vidi se nista.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Vincent Vega napisao:
Pink Panther napisao:danas je 25. obljetnica da su galacticosi osvojili svoju prvu euroligu

ali jugoplastika je još veći fenomen,ako se gleda u kontekstu vremena
dok su drugi klubovi funkcionirali amaterski ( pa i draženova cibona, partizanove bebe, slavnićeva zvezda, zadar..) ovi su bili profi razina maltene nba ili današnje eurolige.

čuo sam priče od ljudi koji su tamo igrali tada ili bili dio priče.
imali su preko 45 napadačkih sustava, uigranih specijala , autova, izlazaka iz pojedinih napada. ej,45 !!!!
kombinirane obrane
prvi su uvodili scouting suparnika-video pripremu za utakmicu, analiza suparnika i pojedinaca posebno u suparničkom timu
nadogradnja ekipe -dovođeni su igrači koji su savršeno uklapljani u sustav što je odlila velikih klubova. tako su dovedeni zoran savić,aramis naglić,petar naumoski,ante luster. njima ode 3 igrača iz petorke ( i to rađa,ivanović i sobin !!!! ) oni dogodine još jači jebote. 1991. kukoč bi ionako otišao,ali tu su već bili dogovoreni b.radović, rebrača i komazec. neznam zašto,ali nešto mi govori da bi ostali na vrhu i dalje.
jugoplastika je svjetsk fenomena, valjda što je bila toliko dobra je tako rano i zavšila.
najjači je bio komentar kolumnista borisa dežulovića u uvodu emisije NU2 na hrt sa božom maljkovićem :

stavi na 5.50

btw ovo sve pišem kao zakleti cibonaš i zagrepčan, onda moje oduševljenje tim timom dobiva na snazi jer je rivalstvo zg-st u rangu večitih kod vas
Korisnikov avatar
By rudonja
Kum Žoržo napisao:
rudonja napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Ne vidi se nista.
Jes da je Sofo, ali ne bih ja bas uletao medj navijace u Izraelu, to sve sluzilo vojsku tri godine i to ne ovo nase lovacko drustvo, nego onu njihovu masineriju. :mrgreen:

Ovo sam i ja pomislio. Malo basket, malo Zapadna Obala.
By Edibledi
Pink Panther napisao:
Vincent Vega napisao:

ali jugoplastika je još veći fenomen,ako se gleda u kontekstu vremena
dok su drugi klubovi funkcionirali amaterski ( pa i draženova cibona, partizanove bebe, slavnićeva zvezda, zadar..) ovi su bili profi razina maltene nba ili današnje eurolige.

čuo sam priče od ljudi koji su tamo igrali tada ili bili dio priče.
imali su preko 45 napadačkih sustava, uigranih specijala , autova, izlazaka iz pojedinih napada. ej,45 !!!!
kombinirane obrane
prvi su uvodili scouting suparnika-video pripremu za utakmicu, analiza suparnika i pojedinaca posebno u suparničkom timu
nadogradnja ekipe -dovođeni su igrači koji su savršeno uklapljani u sustav što je odlila velikih klubova. tako su dovedeni zoran savić,aramis naglić,petar naumoski,ante luster. njima ode 3 igrača iz petorke ( i to rađa,ivanović i sobin !!!! ) oni dogodine još jači jebote. 1991. kukoč bi ionako otišao,ali tu su već bili dogovoreni b.radović, rebrača i komazec. neznam zašto,ali nešto mi govori da bi ostali na vrhu i dalje.
jugoplastika je svjetsk fenomena, valjda što je bila toliko dobra je tako rano i zavšila.
najjači je bio komentar kolumnista borisa dežulovića u uvodu emisije NU2 na hrt sa božom maljkovićem :

stavi na 5.50

btw ovo sve pišem kao zakleti cibonaš i zagrepčan, onda moje oduševljenje tim timom dobiva na snazi jer je rivalstvo zg-st u rangu večitih kod vas

Лига нам је била баш јака али су се три тима издвојила и то су у историји Европске кошарке међу најјачим екипама до данас. Цибона, Југопластика и Партизан.
Колико репрезентативаца, НБА играча, чак звезда лиге. Дражен, Дивац, Кукоч, Рађа, Даниловић, Паспаљ, Ђорђевић, Павићевић, Савић, Цвјетичанин, М.Накић, Ивановић...
И остатак те некадашње лиге је био жестоко јак, са Звездом, Задром, Босном, Олимпијом.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]