Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By rudonja
Serije:

Suits-onako, poprilicno stereotipna serija o korporativnim advokatima, glumi jedna dobra riba u njoj.

Lillyhamer-Netflixova komedija sa Stevenom Van Zandtom (Silvio Dante iz Sopranovih), preporucujem
Korisnikov avatar
By lowone
Imate na torrentu prvu epizodu 4. sezone serije "Game of Thrones"...Ne mogu da docekam da se skine....:)
Dobre serije koje preporucujem su Vikinzi, u produkciji history-ja, da vincijevi demoni, je takodje po mom ukusu ok serija...

http://www.imdb.com/title/tt1029234/ Ovaj film sam gledao i moram priznati da je zesci mindfuck u pitanju....:)
Poslednja izmena od lowone u Pon Apr 07, 2014 7:46 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Razbili smo svastaru u paramparcad.ua decentralizacija!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Shomy_lee_jones napisao:Razbili smo svastaru u paramparcad.ua decentralizacija!
+1, naposletku na njoj nećemo imati šta i o čemu da pišemo :lol:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Ostaje Crvendakic.pod pretnjom bana.mami me to zabranjeno voce.
U planu za gledanje su mi sa festa sa 'philomena' i 'blue jasmin'
Korisnikov avatar
By Kure
Питање за вас фанбојеве серије Гејм оф тронс, да ли сте читали књиге?

Ја волим само те изворне појавне облике неког медиума... Нпр. Пијев живот не могу да гледам филм док не прочитам Мателову књигу, ГОТ не гледам док не прочитам књиге... Зајебао сам се само једном почевши да гледам Вокингдед, пре него што сам ишчитао целокупан стрип...

Некако имам трип да је један једини оргинал (у смислу форме), и да само оргинал пружа прави доживљај, а да су све остало туђи (режисерови) субјективни доживљаји дела...

Наравно ако је оргинална форма игра (нпр. Диабло), онда не читам књиге на ту тему јер поново имам тај утисак наметнутог доживљаја... мада руку на срце највише у односу екранизованих књига јер уколико поново (или први пут) читамо књигу по којој је снимљен филм који смо претходно гледали ретко ко од нас ће моћи да из главе избије изглед ликове, околине, одређени део радње које је кроз филм наметнуо режисер као свој субјективни доживљај књиге (коју можда и није читао)...

Иначе књиге рулз, не знам зашто немамо и ту тему... или да се ова тема преименује, па да можемо на њој дискутовати и о књигама, стрипу итд...
Korisnikov avatar
By rudonja
Imamo Rec i Pokret.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gledam seriju ,,The Vampire Diaries",opasno sam se zaludeo.
Stigao sam do trece sezone,tacnije 12-a epizoda. Posto mi je malo kasno da gledam na tv-u,pa tako skidam i idem uporedo sa prikazivanjem na Prvoj.
Super je serija,prva sezona,mozda malo na pocetku sporo,posto je to tek upoznavanje sa likovima,ali posle krece radnja. Druga sezona je sve vreme dobra,nema epizode koja je losa. Treca sezona,ovo sto sam pogledao je takodje super.
Glavna glumica moja nova ljubav :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]