Stare teme
By Edibledi
Да ли је неко од Вас форумаша био на утакмици? Било би лепо да прочитамо неки домаћи извештај. ;)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stepi zvao Miska Raznatovica da dovede ekipu u Sabac. Ajmo Stepi uradi nesto korisno, osim sto si sina stavio za mesto prvog golmana FK Macve, a sebe za predsednika kluba.
Korisnikov avatar
By djokonda
Nisam za Vršac...tamo nije bilo publike ni dok je Hemofarm redovno igrao u Evropi, zašto bi se to promenilo sa Megom? Ne znam u kakvom je stanju hala u Rumi u kojoj je nekada igrala Borovica, ili možda Beočin i sl. mesta...takođe znam da je i u Inđiji bila započeta izgradnja neke hale ali ne znam da li je ikada završena.
Korisnikov avatar
By rudonja
Da, da sta ima u Rumi? Mislim da nemamo nijednog forumasa iz tog grada.

Ne znam zasto se napusta Smederevo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Rudonja, prica kruzi da se Misko nesto posvadjao sa gradonacelnikom Smedereva, oko cega pojma nemam.

Djokonda, slazem se za Vrsac, prava je steta sto Vrscani nikad nisu stali iz Hemofarma, ne vidim zasto bi sad stali iza Mege.

Beocin i Ruma :think: Ne znam kakva je situacija tamo zaista...
By Milance
Imate jednog iz rume, mada ne pisem redovno.

Hala u Rumi je u veoma dobrom stanju, ovde se pripremaju mnoge reprezentativne selekcije, mladi kosarkasi, juniori, zenska odbojka, mladi izraelski kosarkasi... Odmah pored hale je skoro otvoren i odlican hotel a mnogi odsedaju i u motelu na Borkovackom jezeru. U sklopu hale je i teretana, uskoro se otvara i bazen ako hoce da se brckaju, tako da uslovi postoje. Veliki plus je sto je blizu Boegrada. Tu je inace pored Borovice igrala i Zvezda Ruma sa Vujanicem i Radmanovicem.

Iskreno ne verujem da ce doci ali ako dodju bice mi zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By rudonja
@milance, hvala na izvestaju i pisi cesce slobodno :-)

Ta hala i lokacija su simpaticni u svakom slucaju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakva bre Ruma. Sabac i nista vise. Kad je juce skoro 700 - 800 ljudi gubilo 2 sata gledajuci ZRK Medicinar gledali bi ludaci i Mega Vizuru. Imamo vecu halu od Rume.
Korisnikov avatar
By dachakg
Ma kakva ruma,kakav Sabac,kakvi bakraci! Najpametnije je Misku da se spoji sa nama i ima da kidamo! Mi njemu navijace i infrastrukturu,a on nama onu talentovanu decu,a za kasnije i one silne strance,pa da napadnemo i Evroligu! Naravno,ne treba ni pitati kako mora klub da se zove da bi uopste imao podrsku! ;)
Korisnikov avatar
By Kure
Ја не знам одговор, да није Свислајн?
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &s[…]