Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi, mislim da je Davidovac prosle godine igrao na 4 jer su nam falili igraci. Ono sto sam ga gledao u juniorima Vrsca on je meni delovao sasvim dobro kao trojka. Ima sasvim solidnu kontrolu lopte, dobar ulaz, cak i fino pogadja kad ostane sam (iz spot situacija, ne moze da ide oko blokova), a sa druge strane ima visinsku prednost. Uglavnom im igra on na 3, Nikola Pavlovic na 4 i Apic na 5, uskoro ce i finalni turnir za juniore pa cemo moci da pogledamo kako izgleda momak. Kazem, ono malo sto sam ga gledao odusevio me je, nesto poput domaceg Kirilenka za mladje kategorije.

Za Cvorovica se slazem, on je cak igrao i peticu u nekim situacijama u FMP-u :roll: Sa druge strane imamo primer Lucica kojeg su isto tako saltali pa se nasao na kraju na trojci... Mislim da bi mogao on da igra 3, stoji da je mnogo vise 3na4 (kao i Davidovac), ali mislim da bi bilo to moguce. Sa druge strane licno nemam nista protiv ni da se povede jos jedan klasican nizi igrac, pa da Guduric ode na poziciju vise (na primer onda bi Pusica imao vise prostora). Sta znam, videcemo i u ovoj Superligi sta ce Cvorovic igrati, sobzirom na to kakva su pojacanja doveli rekao bih da ga projektuju i u FMP-u sada na poziciju tri, pa cemo videti da li moze ili ne moze.

Ljubenkovic je bio ok, sasvim, ali mislim da i za njega i za Zagorca ima prostora iduce godine posto su 95' obojica.

Sve u svemu nije ni normalno da se bas oko svih igraca slozimo, cak se moze reci da mi je ovom prilikom vise stalo da Micic, Milutinov, Jankovic i Novak ne igraju (stavio bih i Andrica u ovu grupu), nego ko ce tacno da igra. Mislim da ce savez pokazati ozbiljnost ako bude ovim momcima dao slobodno leto (osim Micica, koji bi mozda i mogao u A selekciju, bar na siri spisak).
Korisnikov avatar
By ofkovac
poslednjih godina selektor u20 reprezentacije se birao tako sto bi se nasla osoba koja ispunjava tri vrlo zahtevna uslova:

1. da je buduci selektor clan agencije beobasket

2. da je buduci selektor clan agencije beobasket

3. da je buduci selektor clan agencije beobasket

nakon sto bi se troclana komisija uverila da osoba ispunjava sve uslove svecano bi se proglasio novi selektor mlade reprezentacije...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav Pusica pa od toga nikad nece biti kosarkas. Ode covek u USA i ne postade kosarkas nego student.
Prva petorka:
Micic
Novak
Cvorovic
Jokic
Milutinov
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Kakav Pusica pa od toga nikad nece biti kosarkas. Ode covek u USA i ne postade kosarkas nego student.
Prva petorka:
Micic
Novak
Cvorovic
Jokic
Milutinov
Slažem se, studenti su najgori ljudi.
Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao:Kakav Pusica pa od toga nikad nece biti kosarkas. Ode covek u USA i ne postade kosarkas nego student.
Prva petorka:
Micic
Novak
Cvorovic
Jokic
Milutinov
A da možda probamo da nekako prošvercujemo i Bogdanovića kao 94? Za svaki slučaj...ipak je najbitnije da osvojimo zlato na U20 šampionatu...imamo istorijsku šansu s obzirom da će budale Hrvati sigurno Šarića, a možda i Hezonju da ubace u A tim.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Kontam da Obilic namerno pise postove koji bi izazvali reakciju, rekao bih da mu je to dusevna hrana.
Definicija trola.
Korisnikov avatar
By djokonda
Antoine napisao:
Karaburac napisao:Kontam da Obilic namerno pise postove koji bi izazvali reakciju, rekao bih da mu je to dusevna hrana.
Definicija trola.
Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto posto sam uveren u to da treba zvati najbolje igrace. Najbolje da zovemo neka amatere i ispadnemo u B diviziju. Tada bi bili srecni.
A na SP U Spanije ne treba zvati Teodosica i Krstica jer smo njih gledali sto puta, a nismo osvojili nista sem srebra u Poljskoj, pa bi trebalo zvati Miljenovica i Muslija jer njih dosada nismo gledali.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]