- Sub Apr 05, 2014 11:42 pm
Pazi, mislim da je Davidovac prosle godine igrao na 4 jer su nam falili igraci. Ono sto sam ga gledao u juniorima Vrsca on je meni delovao sasvim dobro kao trojka. Ima sasvim solidnu kontrolu lopte, dobar ulaz, cak i fino pogadja kad ostane sam (iz spot situacija, ne moze da ide oko blokova), a sa druge strane ima visinsku prednost. Uglavnom im igra on na 3, Nikola Pavlovic na 4 i Apic na 5, uskoro ce i finalni turnir za juniore pa cemo moci da pogledamo kako izgleda momak. Kazem, ono malo sto sam ga gledao odusevio me je, nesto poput domaceg Kirilenka za mladje kategorije.
Za Cvorovica se slazem, on je cak igrao i peticu u nekim situacijama u FMP-u
Sa druge strane imamo primer Lucica kojeg su isto tako saltali pa se nasao na kraju na trojci... Mislim da bi mogao on da igra 3, stoji da je mnogo vise 3na4 (kao i Davidovac), ali mislim da bi bilo to moguce. Sa druge strane licno nemam nista protiv ni da se povede jos jedan klasican nizi igrac, pa da Guduric ode na poziciju vise (na primer onda bi Pusica imao vise prostora). Sta znam, videcemo i u ovoj Superligi sta ce Cvorovic igrati, sobzirom na to kakva su pojacanja doveli rekao bih da ga projektuju i u FMP-u sada na poziciju tri, pa cemo videti da li moze ili ne moze.
Ljubenkovic je bio ok, sasvim, ali mislim da i za njega i za Zagorca ima prostora iduce godine posto su 95' obojica.
Sve u svemu nije ni normalno da se bas oko svih igraca slozimo, cak se moze reci da mi je ovom prilikom vise stalo da Micic, Milutinov, Jankovic i Novak ne igraju (stavio bih i Andrica u ovu grupu), nego ko ce tacno da igra. Mislim da ce savez pokazati ozbiljnost ako bude ovim momcima dao slobodno leto (osim Micica, koji bi mozda i mogao u A selekciju, bar na siri spisak).
Za Cvorovica se slazem, on je cak igrao i peticu u nekim situacijama u FMP-u
Ljubenkovic je bio ok, sasvim, ali mislim da i za njega i za Zagorca ima prostora iduce godine posto su 95' obojica.
Sve u svemu nije ni normalno da se bas oko svih igraca slozimo, cak se moze reci da mi je ovom prilikom vise stalo da Micic, Milutinov, Jankovic i Novak ne igraju (stavio bih i Andrica u ovu grupu), nego ko ce tacno da igra. Mislim da ce savez pokazati ozbiljnost ako bude ovim momcima dao slobodno leto (osim Micica, koji bi mozda i mogao u A selekciju, bar na siri spisak).
I kad ne budes prvi ti...