Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
grobar sa kosova napisao:
edit:koga ne mrzi neka pogleda utkamicu i duel 2 moja omiljena igraca Vujanica i Solomona!Vujanic za prva 4 minuta 3 trojke! :happy-partydance: :romance-hearteyes:
Jel to znaci da je Solomon los u odbrani? :D
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Jbga, nista ne ide preko noci , dzaba i pare. Mada su oni od pocetka bili uzansno tanki na centru, a posle su im se i ti raspadi sto su imali ispovredjivali.
Ali ima ovdje jedna jako bitna stvar, jedno bitno ime. DImitris Itudis.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa cim oni nas nisu mogli u Bgu da roknu bez pomoci sudija, videlo se da nece biti nista od njih.

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Da, Erceg je odigrao vrhunski, bas sipa. Nije mi bas jasan kraj ove utakmice? Sto ne pravise Turci faul?

@Pink
Procitao sam ovaj tekst sto si postavio. Fino je analizirano. Ja bih se osvrnuo na neke stvari.
1. Zeljko je na dvije primarne pozicije imao totalne rupe. Zorica na centru, koji je opet vise sirio igru i sutirao, nego igrao po dubini. I Vidmara, koji osim odbrane (koja je opet diskutabilna), nema sta da pruzi. I, na playu Bo-a, koji je ove sezone katastrofalan (statistiku je imao i dobru, ali ko je gledao Fener, sve mu je jasno). Niti je mogao da razigra ikoga, a sto on generalno ni ne zna, niti je poentirao kao sto je to nekada radio. Plus, u odbrani je bio totalna rupa. Sve i jedan protivnicki bek ga je natrpao.
2. Najvece pojacanje Fenera je i ujedno i najvece razocarenje. Kleiza je ocaj ocaja. Volio bih da znam kako je Obradovic zamislio njega i Bjelicu ukomponovati zajedno u tim?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]