Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Pretece me Nookie... Bojic nije centar, nema masu za centra... Mada u napadu definitivno mnogo vise igra pri kosu nego spolja, sto je malo cudno za danasnje cetvorke.
Ni jedan centar Radnickog nije bio centar sem Marjanovica. Svi su bile cetvrorke ili niske petice sa visinom od 206-208 cm.
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Čet Apr 03, 2014 1:27 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jaru i Simon su bili centri, mozda malo nizi, ali su bili klasicni centri nikako cetvorke. Koliko se secam i Dzo Vukosavljevic je igrao u Radnickom, tako da to sto si rekao ne stoji. Tek u poslednje vreme je Muta poludeo potpuno za igracima tipa Daca i Brka.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Naravno da bi mu igrao centra, ali on centar nije. Tj, nije nikakvo unapredjenje u odnosu na Bircevica ili Brkica koji su trenutno primorani to da igraju. Jaru i Simon jesu nizi, ali su ciste petice, nema sanse da bi oni mogli cetvorke da igraju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Naravno da bi mu igrao centra, ali on centar nije. Tj, nije nikakvo unapredjenje u odnosu na Bircevica ili Brkica koji su trenutno primorani to da igraju. Jaru i Simon jesu nizi, ali su ciste petice, nema sanse da bi oni mogli cetvorke da igraju.
Znam da nije centar samo sam rekao da bi Muti on igrao centra. I uklopio bi se u njegovi filozofiju, a to je da mu poslednjih godina cetvorke igraju centra.
By Don_Sale
Zeberdee napisao:Izbacio je Kum Zorzo jos juce post, mada su nas uveravali drugacije, sa sigurnoscu.
Vidi ovako,zahtev za raskid je podnet u petak.U ponedeljak veče i utorak su imali razgovore,on je došao na trening,normalno trenira i radi...I mi koji smo vas uveravali smo mislili da je to povučeno.Međutim u sredu u toku dana u klub je stiglo ovo iz saveza.Pošto sam ja prednjačio u uveravanju,izvinjavam se na lošoj proceni situacije.
Nas dvojica smo juče pričali o tekmi sa Partizanom,računam sve je OK.Trenirao je kao i uvek,zalagao se...Sve normalno.
Sutra u 11 je arbitraža.

@Dačo,Bojića nema teorije da Miško pusti u konkurentski klub.Za tog drugog nisam čuo,znam da su gledali neke igrače i nisu im se svideli.
To sad tvoje da bi taj mogao da igra nije merodavno...Kao ni neki moj predlog i mišljenje.
Moje mišljenje je da ili dovedeš nekog ko može da napravi razliku ili nemoj nikoga.Neki prosek KLS nam ne treba.Da mi odigramo kako znamo i umemo,dobro je i ovo.Kad mi odigramo našu igru...Budućnost recimo smo nadskočili,njihovi cntri nam dali par poena...MZT smo isto nadskočili...Od nas zavisi.
Poslednja izmena od Don_Sale u Čet Apr 03, 2014 9:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Don_Sale
Zeberdee napisao:Mislio sam na Grujina, ne na tebe.
Odgovor isti....
Pazi,oni nisu ni znali za taj zahtev za raskid.Prvi put su čuli o odlasku kad i mi smrtnici,pročitavši u ponedeljak u štampi.I njima je krivo štonije razgovarao prvo sa njima.
Imate primer Silija,momak nije bio zadovoljan,seli su,popričali i vrlo brzo se dogovorili.Za Mutu provereno znam da ne voli da mu igra nezadovoljan igrač.
U tome je kvaka,predsednik Grujin je dao izjavu posle serije njihovih razgovora,ne znajući za podneti zahtev...Da ponovim,stigao juče u klub.
  • 1
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]