Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ULTRA KOŠARKA napisao:MO kako ti se da više
Ne moze covek nista da ubode ove sezone. Veceras 3 poena, a nije ni u prvoj petorci. Sjebao se sa prelaskom u Barsu bolje da je ostao u Olimpijakosu.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Lika napisao:Igrao sam protiv Sesara, odlican je bio, igrao s takvom lakocom, no bila je jedna fora na koju ga se moglo uhvatiti koji put. Usmjeris ga na bocni ulaz po aut liniji I gotovo, ili je vani ili panicno gleda kome vratiti loptu. Svaki je..... put je zavrsavao s krive strane table. :D

Sent from my ST21i using Tapatalk
ja ti se kunem da dan danas kakva god košarka da je u pitanju kad neko baca pas nakon prodora uz čeonu liniju mi se deremo sesar :D :D
Korisnikov avatar
By Lika
Pink Panther napisao:
Lika napisao:Igrao sam protiv Sesara, odlican je bio, igrao s takvom lakocom, no bila je jedna fora na koju ga se moglo uhvatiti koji put. Usmjeris ga na bocni ulaz po aut liniji I gotovo, ili je vani ili panicno gleda kome vratiti loptu. Svaki je..... put je zavrsavao s krive strane table. :D

Sent from my ST21i using Tapatalk
ja ti se kunem da dan danas kakva god košarka da je u pitanju kad neko baca pas nakon prodora uz čeonu liniju mi se deremo sesar :D :D
Ma daaa, to je bio njegov trademark :D :D . Kad god sam ga poslije gledao na TV-u, odmah bih vikao, evo ga, evo ga, ide unutra, hahahaha.
Uz Marka Morića, bio mi je jedan od omiljenijih za čuvanje u mlađim kategorijama. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta mislite moze li CSKA dobiti Real u Spaniji?

Ako Real dobije vracaju se u utrku za prvo mesto, u slucaju poraza ni druga pozicija i prednost domaceg terna u osmini finala nece biti sigurna kao i plasman na F4.
By objektivni_navijac
ako Bayern izvuče danas pobjedu, mogli bi oni nekako i do treće pozicije u grupi, Kari bi rasturio Armani u četvrtfinalu :D :lol:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &sc[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige