Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa kad ga cuva Andjusic :D
Kladim se da u Evroligi sledeci mec nece ubaciti vise od 2 trojke.
Korisnikov avatar
By Lepus
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Kako mali igra, odusevljen sam. 26 poena za 20 minuta.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Hezonja je vec sada spektakularan igrac. Milina gledati.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Vincent Vega napisao:Hezonja je vec sada spektakularan igrac. Milina gledati.
Hezonja, Saric, Bojan Bogdanovic, Tomic jebem ti lebac!
Korisnikov avatar
By Lepus
Da, komisije imaju veoma talentovane igrace. Ali, cini mi se, kao i sve generacije prije, nigdje playa ni za lijeka.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Lepus napisao:Da, komisije imaju veoma talentovane igrace. Ali, cini mi se, kao i sve generacije prije, nigdje playa ni za lijeka.
točno tako...dolazi nam još cijeli ešalon supertalentiranih klinaca , od kojih su neki barem rang nabrojanih,ali nigdje playa. šuteri od 2 m ,svi mogući profili krila i centara, ali mi nemamo iole pristojnog beka u najavi.

pričao nakon utakmice cib-mzt, mi bi ubili čak i za jebenog cveleta.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pink Panther napisao:
Lepus napisao:Da, komisije imaju veoma talentovane igrace. Ali, cini mi se, kao i sve generacije prije, nigdje playa ni za lijeka.
točno tako...dolazi nam još cijeli ešalon supertalentiranih klinaca , od kojih su neki barem rang nabrojanih,ali nigdje playa. šuteri od 2 m ,svi mogući profili krila i centara, ali mi nemamo iole pristojnog beka u najavi.

pričao nakon utakmice cib-mzt, mi bi ubili čak i za jebenog cveleta.
Bicete vi veoma opasni u narednom periodu, izgleda vam naisla generacija koja ce da vas vrati tamo gde ste bili pre 95', ma nemoj sta hocete i pleja jos, dosta vam je bre i ovo... :D ;) Mi nemamo talenta kao Hezonju, niti Sarica, ali imamo cojones za ovu igru, doduse cini mi se da ce Hezonja da bude opaaak igrac sa mudima do poda, a takav vama fali vise nego plej!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
točno tako, nama mudonja fali više nego išta,a u pravu si da je to baš mali hezonja.
doduše marko popović recimo nije za bacit po tom pitanju što se tiče mentaliteta, ali on nije igrač te kvalitete da individualno odlučuje kada se lomi.

hezonjina muda+ šarićev pobjednički mentalitet+mazalinova mirnoća= svi se nadamo da je to formula.

vidjet ćemo,kod nas je toliko generacija propalo da sada svi pušu na hladno :(
Korisnikov avatar
By Lika
@Pink Panther, sto mislis koji je najveci fail u Hrvatskoj u tranziciji u seniore u zadnjih 20-ak godina? Meni se nekako cini da bi to mogao biti Dubravko Zemljic, obzirom na potencijal koji je imao.

Sent from my ST21i using Tapatalk
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]