Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Pink Panther napisao:
Lepus napisao:Pink, da li je Dario odlucio sta hoce? Odmah NBA ili Evropa?
duda ivković :D
Def cu se okrenuti Efesu od sl. sezone.
Cele sezone ide prica za Dudu da ih preuzima pa i da Micic dolazi, a ako dolazi i Saric i Krle ko sto kazes, samo razlog vise da im se posvetim, realno mozda ne uzmu prve sezone El ali vec naredne mogu lagano.
Bila je prica i za teodosica valjda i njemu istice ugovor ali nzm sad ako dodje Micic , duda hoce njemu da da sansu, a pritom ima Planinica...
Jedva cekam
Korisnikov avatar
By Peja
Yopitsch-Kurz napisao:Hoće li Duda i Turcima da nameće svoje pravilo o košarkaškom državljanstvu? :think:
Videcemo :D
Korisnikov avatar
By Gale
Krle, Micić, Šarić...(Teodosić, negde sam čuo da se i on pominje)...Duda ( ako je tačno da on preuzima Efes) igra fantasy. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gale napisao:Krle, Micić, Šarić...(Teodosić, negde sam čuo da se i on pominje)...Duda ( ako je tačno da on preuzima Efes) igra fantasy. :D
Saric ovde dodje kao neki Amer u nasim klubovima. Kakve on ima veze sa nama? ;)
Korisnikov avatar
By Pink Panther
stanko barać također ostaje dogodine,iako je ove godine na ledu radi neslaganja sa trenerom.zoki također.
ostane li i savanović,oko čega stvarno neznam detalje,ta ekipa će imati balkanski štih.
pomoćni trener je tomica mijatović, koji je došao još sa perasovićem 2010. i svi ga ostavljaju jer vele da je malo pomoćnika koji tako kvalitetno rade scouting suparnika.inače odličan lik ,radio je u ciboni godinama.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Gale napisao:Krle, Micić, Šarić...(Teodosić, negde sam čuo da se i on pominje)...Duda ( ako je tačno da on preuzima Efes) igra fantasy. :D
teodosića jako ozbiljno želi fenerbahče
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pink Panther napisao:
teodosića jako ozbiljno želi fenerbahče
Ja bih vise voleo da se Teo oproba malo preko bare...
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige