Stare teme
By Moneymaker
Vincent Vega napisao:Plavsic je 5 puta Kleizu nazvao Klieza. Onda se ispravio, pa nastavio da govori Klieza :doh:
Koji god da je komentator,nije Plavšić..Ali i mene irititra :) Plavšić prenosi trenutno vaterpolo ;)
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Da, skontao sam u medjuvremenu. A i ovaj nevoljnik sto prenosi se posle popravio.
Korisnikov avatar
By Gale
Uspeo sam malo da odgledam. Ne znam da li je Teo pobegao, video sam samo kako mu stavljaju led na šaku, nisam video zašto. Ali, mogu da se kladim da nije bežao. Nešto pre toga je uzimao šuteve za 3 bez obzira ( doduše, i pogodio ih).
Jes' dao valjda 25 p, ali me nije oduševio (mada, kažem, nisam gledao sve). Osim šuta, nisam video da je nešto posebno dobro radio.
Marić baš namučio Krstića.

Video sam i početak utakmice Fener - Oli, Bjelica odlično počeo (npr. kontra od koša do koša). Nemam pojma šta je dalje bilo,
Korisnikov avatar
By Zex88
Bjelica trenutno pegla odbranu za čistu 10..Samo da dođemo kompletni u Španiju..
By grobar sa kosova
Hocu i ja da budem komentator na Sport klubu!Ovi veze zive sa zivotom nemaju!Mene je sramota od njih samih!Totalni amateri ,svi sem Srdjana i Ilije!
Korisnikov avatar
By Nookie
od poslednjih 17 poena Cska Teo je dao 15+iznudio faul za bacanja Jacksona. One man show :D :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Nookie napisao:od poslednjih 17 poena Cska Teo je dao 15+iznudio faul za bacanja Jacksona. One man show :D :D
Ako naletis na jutjubu na taj deo, ili cak na celu utakmicu, tutni deder da bacimo pogled na tu sekvencu.
Korisnikov avatar
By Peja
Gledam sad paralelno nekoliko meceva, mahom su tu najbolji treneri, Pesic, Dule, Zeljko, Etore, ne znam stvarno da sam igrac kako bih saradjivao sa Obradovicem, covece on se nije nasmejao nijednom, konstatno psuje, dere se, ne hrabri, uvek crven, samo sto ne pukne...
Obozavam Ivkovica, on je strog, ali to se ispsuje i najebe svih redom na time-out a zeljko non stop drzi napete sve oko sebe...
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige