Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Peja napisao:Ode RAdovic Nemanja, Pazi sad kad dodje Velickovic i uzmu prvo mesto
Где оде? Зашто?

ЕДИТ: Сад видех. Јеби се Мишко смраде зализани, јебале те паре да те јебале... Slika

Пригодна музика за ову прилику...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Poslednja izmena od Kure u Ned Feb 23, 2014 4:02 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:Sa rasprodajom igraca u pola sezone nikad nece biti nista od njih.
Smisao postojanja menadzerskih klubova ni nije osvajanje trofeja nego nabijanje statistike igraca i prodaja. Jos ako bi dosli u priliku da igraju Evrokup, KKP i CZ ne bi ni vidjeli nikog od njihovih trazenijih klinaca. Pitanje hoce li i ovako moci sebi priustiti ikoga.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kure napisao:
Peja napisao:Ode RAdovic Nemanja, Pazi sad kad dodje Velickovic i uzmu prvo mesto
Где оде? Зашто?
U Mursiju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lucky napisao:
MILOS OBILIC napisao:Sa rasprodajom igraca u pola sezone nikad nece biti nista od njih.
Smisao postojanja menadzerskih klubova ni nije osvajanje trofeja nego nabijanje statistike igraca i prodaja. Jos ako bi dosli u priliku da igraju Evrokup, KKP i CZ ne bi ni vidjeli nikog od njihovih trazenijih klinaca. Pitanje hoce li i ovako moci sebi priustiti ikoga.
Ne moraju ni da osvajaju trofeje, ali tesko ce u Evrokup ako ovako nastave. Igranje Evrokupa bi bio odlican posao jer bi se tu mladi Srbi lepo razigravali i postajali dobri igraci.
Korisnikov avatar
By dachakg
Mada bi trebao biti zadovoljan jer je otisao jedan od glavnih igraca,naseg konkurenta za trece mesto u kls,ipak cu da kazem: Jebi se zalizani!!! :x
By Jo.
Salvatore Guliano napisao:Mislim da im ovo nije trebalo sem ako ne dovode Novicu... mada i to moze da poremeti hemiju u timu

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока

I meni mirise da ce Novica nazad u Megu...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jo. napisao:
Salvatore Guliano napisao:Mislim da im ovo nije trebalo sem ako ne dovode Novicu... mada i to moze da poremeti hemiju u timu

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока

I meni mirise da ce Novica nazad u Megu...
Meni mirise da ce dovesti onog Bojica iz Smedereva.
By Edibledi
Bojić je Megin, igra na pozajmici u OKK. Treba im sad Novica.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige