Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Шта је са Васом. Повреда? :(
Korisnikov avatar
By Kure
Lika napisao:[tweet][/tweet]
:angry-extinguishflame: :angry-fire: :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Korisnikov avatar
By Kure
Није колено :pray: , пао је на леђа...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
@Kure
Pa napisao sam na prethodnoj strani
Vincent Vega napisao:...
EDIT: Koliko sam ja video, skocio je da blokira sut za tri, pao preko igraca, izgleda na glavu. Nekoliko minuta je izgleda bio u nesvesti, nije se nista videlo od reklame.
Ukljucio sam se u tom trenutku. Meni je izgledalo kao bodicek. I cini mi se da je pao na glavu, a mozda je i na vrat, ili ledja. Izgledalo je kao da je izgubio svest
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pregazila ih Mega ko plitak potok, Miljenovic objasnio neke stvari sa 15p i 13ast ukupan indeks 34! Momci igraju alal ima vera! :clap: Klinci kako su krenuli da napreduju, za domace prvenstvo ima da gaze sve ukljucujuci i Bg blizance! Nadam se da ce sa Vasom biti sve ok, bitno je da nije koleno, malo se verovatno uplasio, ali verujem bez posledica!
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Miljen poeta :) .
Zaboravih da pohvalim reakciju publike kad se Vasa pridigao. Aplauz je trajao dva minuta. :clap:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hvala Bogu da je se Milojevic setio da da vecu minutazu Avramovicu koji mu je vratio sa sjajnim sutem i sa 20 poena ako se ne varam. Decko je prosle godine odigrao sjajan mec i protiv Zvezde u Krusevcu kad je ubacio dvadesetak poena. Nije mozda veliki talenat no dobar je suter i treba ga forsirati. Mislim da zasluzuje svaki mec oko 20 minuta da igra.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige