Stare teme
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
E pa obrt nije isto sto i zarada. :mrgreen:

Ne ozbiljno, mislim da on mladim igracima placa osiguranje i snosi jos mnoge troskove oko njih, a operativne troskove firme si i sam pomenuo. Osim toga, ako jedan Spanulis zaradjuje recimo 10 Mil. za 2 sezone, to je onda 500 hiljada godisnje od njega, ali to je Spanulis. Ne znam koliko jos ima igraca koji zaradjuju toliko visoke sume. Tu ima i gomila onih sto dobijaju neke zakrpa ugovore ili propadaju itd. Ne sporim da je razvio covek dobar biznis i svaka mu cast, ali mislim da to nije bas toliko para.
By Edibledi
MileBL napisao:Covic i Danilovic nisu menadzeri, oni zastupaju samo jednu stranu, dok kod Miska to nije slucaj, meni se to ne svidja, i to je sve sto ja mogu reci.

KSS bi mogao pritisnuti Miska po tom pitanju, iako on zvanicno nema veze sa Megom.
Човић и Даниловић заступају свој интерес и клупски да кажемо, и кад продају играча више им није битно ни како игра, ни да ли игра, ни да ли је здрав... Мишко има интерес од играча целу његову каријеру јер узима паре од сваког његовог уговора и редовно му пристижу паре, тако да је за Србију боље да се неко брине о играчу целу каријеру него само док га не продају.
Гледајући дугорочно, па макар и из чистог интереса, логичније је да ће Мишко више (дуже) водити рачуна о играчима и да ће Србија имати играче који ће бити комплетни, који ће одлазити спремни степеник више и достићи врхунац у репрезентацији Србије.
Korisnikov avatar
By Lucky
Edibledi napisao:
MileBL napisao:Covic i Danilovic nisu menadzeri, oni zastupaju samo jednu stranu, dok kod Miska to nije slucaj, meni se to ne svidja, i to je sve sto ja mogu reci.

KSS bi mogao pritisnuti Miska po tom pitanju, iako on zvanicno nema veze sa Megom.
Човић и Даниловић заступају свој интерес и клупски да кажемо, и кад продају играча више им није битно ни како игра, ни да ли игра, ни да ли је здрав... Мишко има интерес од играча целу његову каријеру јер [glow=red]узима паре од сваког његовог уговора[/glow] и редовно му пристижу паре, тако да је за Србију боље да се неко брине о играчу целу каријеру него само док га не продају.
Гледајући дугорочно, па макар и из чистог интереса, логичније је да ће Мишко више (дуже) водити рачуна о играчима и да ће Србија имати играче који ће бити комплетни, који ће одлазити спремни степеник више и достићи врхунац у репрезентацији Србије.
Sad bas gledam na stranici Beobsketa:
04.01.2014 Andrija Zizic moved from Cibona to Astana
13.02.2014 Andrija Zizic moved from Astana to Maccabi TA
Je li moguce da je on 2 puta zaradio u mjesec dana na istom igracu ?
BTW impresivno djeluje ova njegova lista klijenata.Ima tu dobrih para za njega.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kume kazem ti, Spanulis, Hajns, Pekovic, Krstic, Teletovic su visemilionski ugovori. Ima tu jos gomila solidnih igraca koji zaradjuju tipa 200-500k godisnje, nakupi se. Na primer Micov, Djedovic, Zizic, Keselj, Savanovic, Glinijadakis, pa zaboravih na Peru Antica, Milko Bjelica, Luka Bogdanovic, Borovnjak, Omar Kuk, Branko Cvetkovic, Dubljevic, Kori Fiser, Vladimir Golubovic, Dejan i Kalojan Ivanov, Jelovac, Kikanovic, Kravcov, Krunoslav Simon, Ermal Kuco, Vladimir Lucic, Lishcuk, Marjanovic, Katic, Milosavljevic, Nelson, Bred Njuli, Nilsen, Paunic, Leon Radosevic, Ratkovica, Rasic, Savovic, Stanojevic, Stevic, Klej Taker, Novica Velickovic, Tomislav Zubcic... Kod pogledas sve ove igrace, polus one najbolje koji mu najvise donose, pa i one prestarele koji su nekad donosili dobru kintu a sad su na zalasku karijere vidis da on zaradjuje veoma ozbiljno i iskreno meni ta cifra od 10 milki ne deluje preterano. Nema on toliko mnogo troskova oko svojih mladih igraca. Stoji da ima operativne troskove, ali opet je ozbiljna zarada.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jonathan Givony @DraftExpress 2h
Morning practice @MegaVizura in Belgrade w/ Vasilije Micic, Nikola Jokic, Nenad Miljenovic, Nemanja Dangubic and more pic.twitter.com/Gocn2b9eiW
View photo ·

Serbian Basketball @SRBasket 1h
@DraftExpress @MegaVizura What do you think about Miljenović's comeback year and Dangubič in general?
View conversation ·

Jonathan Givony
@DraftExpress
@SRBasket don't think either are NBA players. Don't have the body for it and not special enough in any one area (like Micic) to compensate
12:11 p.m. Wed, Feb 19
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Karaburac napisao:Kume kazem ti, Spanulis, Hajns, Pekovic, Krstic, Teletovic su visemilionski ugovori. Ima tu jos gomila solidnih igraca koji zaradjuju tipa 200-500k godisnje, nakupi se. Na primer Micov, Djedovic, Zizic, Keselj, Savanovic, Glinijadakis, pa zaboravih na Peru Antica, Milko Bjelica, Luka Bogdanovic, Borovnjak, Omar Kuk, Branko Cvetkovic, Dubljevic, Kori Fiser, Vladimir Golubovic, Dejan i Kalojan Ivanov, Jelovac, Kikanovic, Kravcov, Krunoslav Simon, Ermal Kuco, Vladimir Lucic, Lishcuk, Marjanovic, Katic, Milosavljevic, Nelson, Bred Njuli, Nilsen, Paunic, Leon Radosevic, Ratkovica, Rasic, Savovic, Stanojevic, Stevic, Klej Taker, Novica Velickovic, Tomislav Zubcic... Kod pogledas sve ove igrace, polus one najbolje koji mu najvise donose, pa i one prestarele koji su nekad donosili dobru kintu a sad su na zalasku karijere vidis da on zaradjuje veoma ozbiljno i iskreno meni ta cifra od 10 milki ne deluje preterano. Nema on toliko mnogo troskova oko svojih mladih igraca. Stoji da ima operativne troskove, ali opet je ozbiljna zarada.

Pa da, tako kad ih sve nabrojis, i meni se cini da je ta cifra moguca. Pogotovo sa ovima sto odose u NBA na pravdu Boga. Ipak voleo bih da znam tacno koliki obrt tacno pravi, jako interesantno pitanje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mega dovede talenta pa od njega napravi igraca. Nemoj da se "pravis pametan" i pricas neistine. I Zvezda isto uzima igrace sa strane. Taj Simic nije Zvezdina skola nego skola OKK Sapca ako te bas zanima. A zveri iz Zvezde i Partizana svoje talente koje su pokupili sirom Srbije ne ubacuju i igru i momci propadaju. Sad su videli da je Vizura vec te talente napravila igracima i da oni mogu da igraju makar kao rezervne opcija pa bi odmah da ih ukradu. E PA NECE MOCI.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu i napisao sam da je Simic igrao u Sapcu pre Zvezde procitaj pre nego sto krenes da mi solis pamet. Ne mozes da poredis ono sto radi Partizan i ono sto radi Zvezda kada su u pitanju mladi talenti jer Zvezda pokupi sve najbolje, Partizan dobije tek ponekog. Mozes kivan ovde da budes jedino na Zvezdu.

EDIT: O kakvoj ti kradji pricas? Ti zaista mislis da je Mega klub osmisljen da igra Evroligu :roll: Mega ima svoju ulogu i vrsi je jako dobro, ali ona ako planira da nastavi sa ovim konceptom mora da prodaje igrace jer ce dolaziti novi koji ce traziti mesto gde ce da se razvijaju.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.