Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
pa da to sam i naveo u zakljucku prvog posta, da nemaju zeljka kao sto je oly imao dudu
By skeva
Zex88 napisao:
Peja napisao:na stranu to , olu je prosle godine u top 16 pukao u gostima od cska 30 razlike pa su ih dobili kad je bilo vazno...
pao nece dominirati, ako prodju ovo proci ce tako sto ce se provuci, nece pleniti igrom
Edit> 96 64 bilo za cska
Ma nema Pao kvalitet,tu imas brdo prosecnih i matorih koje nema ko da utegne-nemaju trenera ranga Dude.
To stoji da nemaju trenera, ali kvaliteta ima, i to ne malo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako bi ja ovog Rudija gazio,retko se takvo djubre vidja.
Korisnikov avatar
By Nookie
Kakva je picka ovaj Rudy....strasno...bas kurvinski potezi. Trebao je neko da mu razbije facu,bilo Lavrinovic bilo Jankunas..
Korisnikov avatar
By Peja
sta je radio ogavni stvor, nsam gledao , na meniju bila barsa i oly
By milanezija
Kao slucajno bacio loptu u glavu Lavrinovicu ne znam kojem dok ovaj nije gledao i posle se pravio lud sto ovaj hoce da ga bije. 8s pre kraja inace bi Lavrinovic fasovao tehnicku kao od sale. I na kraju je i u zadnjem napadu gurnuo Jankunasa koji je bio pet metara od kosa pa je i ovaj hteo da ga bije. Steta Real 75 - 74 Zalgiris. Koliko bi bilo postenije da su nabili ove Spance u gostima.
Korisnikov avatar
By Peja
lepo je to resio onaj francuz kad je onomad udario navara i kaze eto mu razloga da se zali
By milanezija
Jankunas je imao zicer da ga iznabada jer je bio gotov mec ali je njih petorica skocila na Jankunasa pa nije mogao.
Korisnikov avatar
By Lepus
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

I kako onda ogavne Spance neko da voli ??
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]