Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Da li neko zna, zašto Gist nije igrao za Panatu, a Lukas nije za Efes? Dali je posredi neka povreda, čudna trenerska direktiva ili i ovo bilo samo da bi Salvatoreu pao tiket? :D

Inače utisak runde su mi 6bl Laboral Kuće nad Fenerom a ipak su izgubili 30set razlike. Svaka čast Nocioniju za borbenosti požrtvovanost u njegovim godinama; što bih njega rado video u Partizanu! Nažalost, to se neće dogoditi; dečko će izgleda da fura nivo koji ćega drzati van dometa Partizana do kraja karijere. Inače, koliko je Plajs napredovao?! Nije on nikad bio drvo, ali bogati - eh nažalost je sa Muslijem druga priča. Na reprezantivnom nivou se nadam da će Sale da pozove Milutinova i Bobija.
Uzgred Krle neverovatan procenat (11-14), ali samo jedan(!) skok. Pored njega Hines (5-8), 11(!) skokova. Jer to Krle ponovo igrao četvorku pa su on i Hajns bili zajedno na terenu ili zašto samo toliko malo skokova?
Korisnikov avatar
By Peja
kontrabas napisao:Da li neko zna, zašto Gist nije igrao za Panatu, a Lukas nije za Efes? Dali je posredi neka povreda, čudna trenerska direktiva ili i ovo bilo samo da bi Salvatoreu pao tiket? :D

Inače utisak runde su mi 6bl Laboral Kuće nad Fenerom a ipak su izgubili 30set razlike. Svaka čast Nocioniju za borbenosti požrtvovanost u njegovim godinama; što bih njega rado video u Partizanu! Nažalost, to se neće dogoditi; dečko će izgleda da fura nivo koji ćega drzati van dometa Partizana do kraja karijere. Inače, koliko je Plajs napredovao?! Nije on nikad bio drvo, ali bogati - eh nažalost je sa Muslijem druga priča. Na reprezantivnom nivou se nadam da će Sale da pozove Milutinova i Bobija.
Uzgred Krle neverovatan procenat (11-14), ali samo jedan(!) skok. Pored njega Hines (5-8), 11(!) skokova. Jer to Krle ponovo igrao četvorku pa su on i Hajns bili zajedno na terenu ili zašto samo toliko malo skokova?
Bas cesto citam o ovome, moje misljenje da on nije centar fizikalac , nego napadac, bukvalno iz svih pozicija daje, odlican procenat, ne siluje, dobro gradi ali skokove kupe drugi, bar u cska ima dominantnih igraca, tipa HAjn, Hrijapa pa i Voroncevic.
By milanezija
Gaja napisao:
Zeberdee napisao:Lamar Odom u Laboralu.
:shock: Ajdee.Koliko ima godina?Jel igrao negde u zadnje vreme?
U rehabilitacionom centru. Bezi covek od Kardasijanki.
Korisnikov avatar
By rudonja
Moze on da pruzi jos dosta toga ako unormali glavu.
Korisnikov avatar
By The Answer
Jeste punk, ali i takav Laboralu moze da pomogne. Igrac sa velikim NBA iskustvom, bogata i "zanimljiva" karijera... a moze da bude i dobar marketinski potez. Ne hvalim ga, da me pogresno ne razumete, ali ipak je bum sto jedno takvo ime dolazi u Laboral.
Korisnikov avatar
By Lika
Odom je all star kad je pravi, samo pitanje je sad koliko je ostalo od njega?

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
fina utakmica juce Milan-Unikaha
Milan ima dosta ozbiljan tim, prakticno su uzeli sve iz Sijene sto valja i jos dodali zanimljive igrace... sada bas lepo sljakaju mogu se naci i na f4, dok im je top8 garantovan. velike simpatije prema njima, jer nekako su dzukacki tim po imenima ali ih je Banki skockao i obuzdao. kompletan su tim, popunjeni na svim pozicijama sa po 2 igraca EL klase sto je sasvim dobro i sto mi se dosta svidja.

ali Stimac ih je lepo napunio sinoc :D
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 149
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]