Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Hvala Kontrabas na izvestaju :handgestures-thumbupright:
Mislim da se prvi put culo kad se razdrao da mu jebe majko i posle toga se cuo smeh?Uvek ima takvih budala.Isto u Kg, jedan matorac iza mene, bas kad dolazila Mega on im pickara sve zivo. Jbt moze otac da im bude i tako se ponasa.
A nisam primetio to za Vardu.A da je lik jeste.
Korisnikov avatar
By Antoine
Vuk napisao:Jos jedno zapazanje - posle ovakvih partija, ne znam koliko ce Misko biti zainteresovan da igrace prosledjuje Zvezdi ili Partizanu. Njemu se igraci razvijaju kako se samo pozeleti moze, tako da cenim da ce on gledati da ih plasira direktno velikanima, bez prethodnog ustupljivanja Zvezdi ili nama. Vreme ce pokazati da li sam u pravu.
Lepo si to primetio. Ne samo da Mišković neće imati potrebe da prosleđuje decu nama i Zvezdi, već ni mi nećemo moći da ispariramo ponudama na tržištu za njih. Mega je skrenula pažnju na sebe talentom i dobrim radom, skauti i gm-ovi NBA ligaša su ozbiljno zainteresovani, samo čekam da jedan igrač bude draftovan direktno iz Mege, pa da naši klinci ukapiraju da je bolje igrati kod njih nego sedeti na klupi Partizana ili Zvezde. Velika je prilika da dobijamo još jedan ozbiljan klub na ovim prostorima i sistem [sup]tm[/sup] izgrađen na zdravim osnovama.

@kontrabas
Hvala na izveštaju :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Antoine napisao:
Vuk napisao:Jos jedno zapazanje - posle ovakvih partija, ne znam koliko ce Misko biti zainteresovan da igrace prosledjuje Zvezdi ili Partizanu. Njemu se igraci razvijaju kako se samo pozeleti moze, tako da cenim da ce on gledati da ih plasira direktno velikanima, bez prethodnog ustupljivanja Zvezdi ili nama. Vreme ce pokazati da li sam u pravu.
Lepo si to primetio. Ne samo da Mišković neće imati potrebe da prosleđuje decu nama i Zvezdi, već ni mi nećemo moći da ispariramo ponudama na tržištu za njih. Mega je skrenula pažnju na sebe talentom i dobrim radom, skauti i gm-ovi NBA ligaša su ozbiljno zainteresovani, samo čekam da jedan igrač bude draftovan direktno iz Mege, pa da naši klinci ukapiraju da je bolje igrati kod njih nego sedeti na klupi Partizana ili Zvezde. Velika je prilika da dobijamo još jedan ozbiljan klub na ovim prostorima i sistem [sup]tm[/sup] izgrađen na zdravim osnovama.

@kontrabas
Hvala na izveštaju :clap:

Prilicno sam siguran da ce to biti Vasa.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ko zna sta se njima mota po glavi. Prvo, Misko je uleteo u ABA bez ijednog stranca i sa ovakvo mladom ekipom dobija Cibonu i muci Zvezdu. E sad, ako bude odlucio da ih sve zadrzi sl godine to bi bio show za gledanje.

Izgleda da su dobili i podrsku domace publike, jer iako su privatni klub, mnogo su simpaticniji od FMPA-a ili Hemofarma nekada.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Odavno nisam bio tako srecan posle odgledane utakmice (a da to nije KKP) kao sinoc. Momci igraju kosarku! Jedva cekam reprizu (Arena 2 u 18h).
Divim se Miloju do imbecilnosti.
Korisnikov avatar
By Lika
Evo nakon prospavane noci I dalje sam odusevljen, cak I vise nego jucer. Napokon neka nada u kosarku kao igru.

Sent from my ST21i using Tapatalk
By Momcilo
Malo statistike "indeks korisnosti 40 (minuta)"

Juce,

min index index40

Miljenovic 23 17 29.57
Micic 32 23 28.75
Saric 35 22 25.14

Inace, za komplet ABA ligu,

Saric 26.10
Miljenovic 25.65
Warren 25.06