Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Bravo deco 102 poena, 23 asistencije, 14 ofanzivnih skokova, kakva tecna i laka igra, svka cast i ovim momcima i Milojevicu, i to nije samo na ovoj utakmici vec i finale kupa su igrali odlicno. Svaka cast.
Korisnikov avatar
By Kure
Lika napisao:Mogla bi Mega još nekoga skinuti do kraja
:twisted: :lol:
Лико, Лико, баш си џаволчић...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
:clap: :clap: :clap: :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue:

Milina za gledanje.
Korisnikov avatar
By Vuk
Igra ovih momaka je za divljenje. Bez ikakvog silovanja, nijedna akcija ne ide na snagu, sve se radi na jedan lep, kosarkaski nacin. Fenomenalno izdanje, kao i protiv Zvezde i mislim da ce prestonicki klubovi morati ozbiljno da se zabrinu ko god od njih bude igrao protiv ovih momaka u polufinalu domace lige. Steta je sto na ovaj nacin nisu krenuli od samog starta, ali izgleda da im je trebalo malo vremena da se priviknu na ovaj nivo igre. Ne sumnjam da bi sledece godine u ovom sastavu igrali na F4 1/1. Jos jedno zapazanje - posle ovakvih partija, ne znam koliko ce Misko biti zainteresovan da igrace prosledjuje Zvezdi ili Partizanu. Njemu se igraci razvijaju kako se samo pozeleti moze, tako da cenim da ce on gledati da ih plasira direktno velikanima, bez prethodnog ustupljivanja Zvezdi ili nama. Vreme ce pokazati da li sam u pravu.
Korisnikov avatar
By dachakg
:clap: :clap: :clap: :clap:
Nista vise ne treba reci! Svaka cast ovoj deci! Oni kad bi svi imali po jos +5 godina (ne i Ratko :D),bez problema bi mogli da se bore i sa najjacima u Evroligi!
Plus pobeda nad hrvatskom ekipom u borbi za index!
Boga mi Radnicki i Mega u velikom naletu i usponu forme,za razliku od Zvezde i Partizana! Sad kad bi se igrao final-four (da se igra) nase kls,ne verujem bas da bi finale bilo izmedju poslednja dva kluba!
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Stvarno me obradovala ovakva partija ovih momaka, sve cestitke. Kako lagano igraju i konacno da se vidi malo kreacije i ideje od nasih igraca.
Milojevic im je dao odredjenu slobodu i zaista je bilo par vrhunskih pasova, ideja, protrcavanja, kakvih realno ima jako malo ako gledamo partizan ili zvezdu.
Znam da su drugaciji stilovi igre i da je Mega jedna defanzivno limitirana ekipa, ali opet, uzivanje ih je gledati. Pasove kakve daje Jokic jako malo visokih igraca moze
da da u ovom trenutku. AKo cemo iskreno linija Varda - Jokic - Radovic za ove nase izmislila kosarku.
Ne bih da ulazim u to ko je grobar kosarke a ko nije, ali je cinjenica da ovdje imamo eventulno jezgro neke reprezentacije u godinama koje dolaze, koliko god to Partizanu ili Zvezdi smetalo. I da pohvalim Vasu, mislim da on igra jako zrelo na ovom nivou s obzirom na njegove godine.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Peja napisao:Vasa naredne dve godine u Efesu da bude uz Dudu, prvu da se navikava na EL , drugu da dominira i onda u Nba, kraj price.
Gde si cuo za to?

Jos sam negde video, tipa komentari b92.. Pokusao sam proveriti kod jednog drugara koji dobro poznaje prilike tamo, kaze da nije cuo nista o tome. Duda se valjda pominje kao sportski direktor, pa mi ima logike da dovede nekog od nasih, kao i da promeni sistem tamo.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]