Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Poštovani Nookie,

Pozicija vršioca dužnosti šampiona [s]naše nelimitirane lige[/s] sveta nosi sa sobom zadovoljstvo, ali i određene obaveze. Tako, mi, učesnici lige, želimo procenu indeksnih mogućnosti Saleta Pavlovića. Možete, naravno, postaviti pitanje : "A kako da dam procenu igrača kojeg nisam gledao jedno sedam godina?" Odgovor na to pitanje je takođe logičan : "Pa, kad ste mogli da procenite razno-razne balvane iz sporednih ABA timova toliko dobro, da ste dogurali do v.d. šampiona, onda vala možete da procenite i Pavlovića."

Unapred zahvalni

mi

P.S. Šta je sa onom junačinom Young-om iz Širokog? Vidim da ga ljudi masovno prodaju. Zašto?
Korisnikov avatar
By Nookie
ocekujem da Pavlovic izdominira sledecu tekmu,pogotovo ako TK ne bude igrao. Al sve ti to dzaba,jer ga ovi idioti nece staviti u ponudu igraca :D
ne znam,mozda i vredi pokusati sa njim. Cenim da ce imati podosta skokova,solidan broj ukradenih lopti i iznudjenih faulova+poneki sutic i to je to. Cenim da ce biti u Miljen fazonu,ne ispod 10 ne iznad 20 :D
Korisnikov avatar
By Gale
BlagodarimO, Gospodine! :D
Neopevana je steta sto ga jos nisu stavili na spisak, taman ne bih morao da lomim glavu oko Kinzijevog statusa ( hoce igrati- nece igrati, na jednoj nozi il' na obe?). Ovako, zadrzacu ipak TK-a, sve i da ne zaigra, zasluzio je.Covek je od trenutka povrede protiv Cibone pa do kraja utakmice imaoindeks +2, sto recimo Failijusu ili Sutalu cesto ne polazi za rukom bez obzira na broj nogu.
Sa druge strane, hvataju me veleizdajnicke zamisli tipa- prodaja Miljena.Sa svim izgledima da iz toga profitira Vasa.
Korisnikov avatar
By Nookie
i ja sam hteo menjam Miljena za Vasu,al jednostavno mi ponestalo izmena :D
tako da ima jos jedno bonus kolo da se pokaze :lol:
cenim da ce Aleksa Popovic izdominirati ovo kolo,al naravno da ga nisam stavio u tim,jer jelte nemam 10izmena da zamenim sve tantuse koje drzim
Korisnikov avatar
By Kure
Нук слично размишљамо. Само што сам ја мисли преточио у дела.
Очекујем и да ће земара Вардослав издоминирати...
Korisnikov avatar
By Lucky
Prema najavama,zbog povreda u ovom kolu sigurno ne igraju:
Drazen Bubnic
Nikola Otasevic
Marko Sutalo
Jahmar Young
Ocekujem dominaciju Gailiusa, pogotovo ako Warren i Bader iskuliraju gostovanje kao i obicno. Ja vise sa njima ne rizikujem.
Vidim da u ponudi nema ni Pavlovica ni Lyonsa a on bi mogao iskoristiti izostanak Sutala u Laktasima.
Za Kinseya mozda ni Dule ne zna hoce li igrati. Pretpostavljam da, ako bude igrao, nece mnogo provesti na terenu a da ce Pavlovic dobiti vecu minutazu.
Sta ocekivati od Marjanovica protiv Cedevite? Vjerujem da ce opet Rasko podnijeti veci teret.
Edit:
Mogao bi Drago Pasalic da izdominira nad nasim ''tornjevima'' pod kosem i, ako dobije sansu u mom timu, to nece biti moja nego njihova sramota.
Edit 2:
Kinsey definitivno ne igra protiv Sirokog.
Korisnikov avatar
By Gale
Ipak izbacih Kinzija u poslednjem trenutku.

Ipak izdah Miljena kao sto sam zamisljao.

I sve ce to biti dzabe, jer vec vidim da ce mi centri platiti mojim novcem- izdajom. Kuku.
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 186

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]