Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Jбм му живот докле је дошло да се мора за Реал гнусни навијат...
Korisnikov avatar
By kontrabas
Kure napisao:Jбм му живот докле је дошло да се мора за Реал гнусни навијат...
Nikad. Nikad za Real.
A da vidimo, kako će Bjelica odigrao protiv svojih bivših. Nisam mislio da će doći do togal. Zaprava nisam mislio da će Kaha doći do Top 16.

Ja mislim da će Fener pokopati Kahu. Sve drugo bilo bi iznenađenje. Kaha kao retko koj tim - ako izuzmemo ovogodišnjeg Partizana - zavisi od šuta za tri.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Nadam se da je jos neko gledao finis u Tel Avivu, kakav poslednji napad Bayerna :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Vincent Vega napisao:Nadam se da je jos neko gledao finis u Tel Avivu, kakav poslednji napad Bayerna :lol:
Oво коло је иста мета исто одстојање, још само да Галата пукне сутра кући...

ЕДИТ: Штета њто не играмо и следећу на страни, да пукнемо док смо ослабљени... Јер ако све легне на своје место стварно не видим која од ових "слабијих" екипа може да нас добије у Бг...
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledao sam sinoć Unkaha-Pao,osim što su Španci izdominirali,posebno sam pratio igru Štimca..Ono što se odmah primeti,čovek je u mnogo boljem fizičkom stanju..I dalje se malo muči u napadu,ali nekako ubacuje to.U odbrani je dosta dobro branio svoje igrače i gradio koš.Nekoliko puta je posle pokušaja pika Pao-a iskakao i udvajao(najčešće sa Dragićem) i dosta je zbunjivao plejmejkere Grka. Mislim da su samo jednom uspeli da reše tu situaciju.U skoku odličan.

Zaključak,Štime ima da urniše Gasola Mršavog,Debelog,Ibaku i sve ostale mediokritete. :D
Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao:Gledao sam sinoć Unkaha-Pao,osim što su Španci izdominirali,posebno sam pratio igru Štimca..Ono što se odmah primeti,čovek je u mnogo boljem fizičkom stanju..I dalje se malo muči u napadu,ali nekako ubacuje to.U odbrani je dosta dobro branio svoje igrače i gradio koš.[highlight=#ff40bf]Nekoliko puta je posle pokušaja pika Pao-a iskakao i udvajao(najčešće sa Dragićem) i dosta je zbunjivao plejmejkere Grka.[/highlight] Mislim da su samo jednom uspeli da reše tu situaciju.U skoku odličan.

Zaključak,Štime ima da urniše Gasola Mršavog,Debelog,Ibaku i sve ostale mediokritete. :D
Bas to,odlicno brani pik,bas je pokretljiv,i onako neartikulisan jeben i u odbrani :)
Korisnikov avatar
By gramada
Dobra utakmica Galata CSKA prvi deo, ipak je domacin zahvaljujuci trojkama uhvatio prikljucak za neizvesnu zavrsnicu, ipak tipujem na CSKA pretezno zbog dobre rotacije.
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 149
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]