Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Yopitsch-Kurz napisao:To za Gašićevo preuzimanje KKP - pomeri se s' mesta molim te. Dovoljno je reći da je čovek pomoćni trener sa 60 godina, ništa više od toga.
Sa druge strane, verujem da bi Milojević bio korektno rešenje. Premalo rezultatskog pritiska ima u Vizuri da bi se mogle praviti neke dublje analize, ali ono kako Mega igra poslednje 2 sezone i vidljiv napredak visokih igrača pod njegovim vođstvom... Hm, zašto da ne.
Tim pre ako se glasine[sup]TM[/sup] koje sam čuo o zdravstvenom stanju Duška Vujoševića pokažu tačnim..
nažalst,mislim da su glasine točne.imam prilično konkretne informacije da dule vujošević radi zdravstvenog stanja neće nastaviti voditi kkp iduće sezone.
By Master
Jomer napisao:kaze tegi za Dangubica i Micica da ce jedan vani a jedan u domacem klubu :D
Kaze Tegi i da nece o finansijskim detaljima ugovora sa Pavlovicem, posto nije govorio ni o Silbovim. :-) Nema para, nema... :liar: :-) p.s. Izvinjavam se za off, uklopilo se ovde.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako je istina to sto se govori za Duleta ja imam u glavi samo dve koliko-toliko realne opcije. Prvo resenje Milojevic, drugo resenje Dzikic.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako Dule ode Partizan ce da nestane. No nema nista od toga to samo lazni simpatizeri i mrtizelji Duleta pricaju. Ima Dule da bude jos jaci i jos zajebaniji. Sta ce mu u zivotu da lelemudise po Crnoj Gori umesto da vodi Partizan?
Dzikic je smesan trener sa njim bi Partizan ispao u b ligu Srbije.
Korisnikov avatar
By rudonja
Dzikic, da, ali da klauzula u ugovoru bude da smrsa. Ne treba nam jos jedan dijabeticar.

Milojevic bi bio super, ai pitanje je da li je on zreo jos za to.
Korisnikov avatar
By Jomer
bas hteo jutros da napisem nesto za ovaj mec,u hrvatskoj nisu igrali kup ovog vikenda tako da je Cibona veliki favorit , imali su opet maltene 10 dana odmora, dok je Mega igrala 3 meca u tri dana, sto se tice marketinga Mega razvaljuje i mogli bi da pojasne silobadu nesto :D
Korisnikov avatar
By Peja
Vasa pokazao da ima ono nesto, da odigra finale, tako protiv Amera tako protiv PArtizana prosle godine kup tako sad protiv Zvezde, decku treba izazov
By Edibledi
Ево целог текста са сајта клуба

MILOJEVIĆ: " POZIVAM NAVIJAČE OBA VEČITA RIVALA DA DOĐU I POMOGNU NAM DA OSTVARIMO POBEDU KOJA JE IZUZETNO VAŽNA I ZA NJIHOVE TIMOVE"

Utakmica XX kola ABA lige igra se u ponedeljak, 17.02.2014. od 20:45h u Sportskoj hali Smederevo. U prvom delu sezone, tačnije u VII kolu, meč između Cibone I Mega Vizure završen je u korist Cibone, rezultatom 98:96.

Dejan Milojević istakao je važnost ove utakmice i pozvao sve ljubitelje košarke ali i navijače večitih rivala da dođu i podrže njegov tim:

“ Očekuje nas izuzetno težak meč, sa ekipom koja je u velikom naletu, sa dugačkim nizom pobeda i probuđenom atmosferom u klubu i gradu. Protivnički tim je veoma dobar, predvođen najboljim mladim igračem Evrope, Dariom Sarićem, i budućom NBA zvezdom. Mi ćemo probati da iskoristimo atmosferu u timu, koja je nakon odličnih igara na Kupu sjajna, kao i kraću klupu Cibone na spoljnim pozicijama, i pokazemo svima da bljesak protiv CZ u finalu kupa, nije trenutan, već realan domet, ovog mladog tima.

Ono što bih posebno želeo da istaknem je važnost ovog meča, i to ne samo za naš klub, kome pobeda definitivno garantuje opstanak u ABA ligi, nego generalno za srpsku košarku. Cibona je veliki konkurent Partizanu za poziciju broj 3, tako da eventualna naša pobeda je veliki ustupak Partizanu. S druge strane, mislim da je za Crvenu zvezdu, i uopšte srpsku košarku, prilično je važno da se srpski timovi ne sastanu u polufinalu Final 4 Aba lige, pa bi pobeda nad Cibonom u tom smeru pogodovala i Crvenoj zvezdi. Dakle, veoma važna utakmica za sve, i ja bih iskoristio ovu priliku da pozovem navijače oba večita rivala da dođu na utakmicu sa Cibonom u ponedeljak, i sportskim navijanjem nam pomognu da ostvarimo pobedu, koja je izuzetno važna i za njihove klubove.”

Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, odnosno Svetog Trifuna, ulaz za parove na tribine će biti slobodan. Povedite svoju lepšu odnosno jaču polovinu i uživajte u dobroj košarci i pozitivnoj atmosferi!

http://www.bcmegabasket.net/sr/componen ... imove.html

Овде је представљен цео тим Меге, пошто су неки играчи у филијали а неки на позајмици.
http://www.bcmegabasket.net/sr/igraci.html
Не знам да ли ће Мега пријавити и те играче за Суперлигу, тј. прикључити их првом тиму?
Андрија Бојић је на позајмици у ОКК и тренутно је МВП Прве лиге Србије. Ако се ОКК пласира у Суперлигу вероватно ће ту и завршити сезону.
И остали играчи Мегавизуре су високо котирани на листи најкориснијих играча, Јарамаз је четврти а Загорац шести, док је Андрија Симовић други скакач лиге, одмах иза Андрије Бојића а 16. по укупном индексу у лиги.
Тим би могао да им изгледа овако:

Миљеновић, Мицић, Јарамаз
Аврамовић, Дангубић, Рељић
Крстић, Луковић, Загорац
Радовић, Јокић, Симовић
Варда, Бојић и Миловановић.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78