Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Vincent Vega napisao:Do skoro sam mislio da jedini legitimni naslednik Duleta na klupi KKP moze biti Dzikic. Sad se uopste ne bih bunio da nam dodje Miloje. I povede bar trojicu sa sobom.
:naughty: vama Danguba, nama Micic i Jokic, mislim da je to korektno! :D Elem, da ova decurlija ostanu zajedno jos jednu godinu jebes mi sve ako ne bi razmontirali i KKP I KKCZ, jos im je i mali Nemanja Krstic povredjen. Za Vasu nisam bio siguran sta da mislim, ali posle ovog kupa mogu samo da se naklonim coveku i pozelim sve najbolje u karijeri koja iz ovog sada ugla veoma obecava! Danguba je kao nebruseni dijamant, cini mi se mocnija verzija Lucica u najavi, a Jokic ako ga povrede zaobicu ne moz da ne postane igracina! U svakom slucaju vrhunska utakmica gde mi je gust bio gledati ove klince, cak mi je i Ratka bilo zao jer se stvarno borio ko lav! Zbog ovakvih utakmica i volim ovu vrhunsku igru!
By Master
Svaka cast momcima! Nedostajalo je malo srece, ali sto kaze Miloje "nisu je jos zasluzili". Nije nikakva tragedija ne zasluziti je sa 20 godina... Bice i srece, i trofeja. Samo napred momci, svaka cast Miloje, milina je gledati vas! :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Mega je pokazala jedan novi kvalitet.
Oni bi se dosad uvek totalno raspadali čim krene loše. Sada su se držali do poslednje sekunde.

Očekujem lep finiš aba lige.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Dobra tekma jbt,Mega je opaka.
hahaha kakav je car Varda kao pojava,ne verujem.
Rasko je pao posle onog udarca ramenom kao buldozer da ga je pregazio.
Ona njegova reakcija kada je sasuo pred kraj onu trojku Rasku u lice je bila nenadjebiva,ako neko iskopa gif vecno cu mu biti zahvalan
Korisnikov avatar
By Nookie
odgledah sinoc snimak na rts-u. Varda je mega car. Lik je pevao sa navijacima pi*ko grobarska. Tacno je moglo da mu se procita sa usana.
A i Radonja je imao jedan blistav momenat,crta poslednju odbranu i svo vreme ubedjen da krecu sa njihove polovine. I onda skapirao/neko mu rekao da je na tajmautu i da krecu sa nasa polovine :D :D
Korisnikov avatar
By rudonja
Ratko je uvek bio kralj i na vrhu lanca ishrane. Steta sto mu je ona trojka izasla.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Nookie napisao:odgledah sinoc snimak na rts-u. Varda je mega car. Lik je pevao sa navijacima pi*ko grobarska. Tacno je moglo da mu se procita sa usana.
A i Radonja je imao jedan blistav momenat,crta poslednju odbranu i svo vreme ubedjen da krecu sa njihove polovine. I onda skapirao/neko mu rekao da je na tajmautu i da krecu sa nasa polovine :D :D
da to za pevanje sam zaboravio jbt,stvarno car.mesavina badze i hromi dabe
i da radonja koji popizdi na pomocnika,i onda skonta da se zajebao ipak
Korisnikov avatar
By Pink Panther
intenzivno gledam utakmice mege zadnjih dana.
moram pohvaliti dejana milojevića,mislim da radi fenomenalan posao.
pokazuje ( po meni ) glavnu karakteristiku dobrog trenera, da ima sustav igre u kojem gotovo svi igrači nalaze ulogu u kojoj mogu dati najveći doprinos ekipi.
jest da je lakše raditi bez rezultatskog pritiska, tj omogućavati to igračima kada ti je osnovni cilj njihov individualni napredak,ali svejedno nije lagano ukomponirati toliko igrača na tako dobar način.
kakvo je stanje u KKP neznam sa sigurnošću,ako nekako mislim da bi mogli mijenjati trenera na ljeto. milojević mi se čini odličnom opcijom.bio je tamo,poznaje sredinu, pokazuje trenerski gen i potencijal. nije isto voditi megu i KKP,ali meni je to oke opcija.bolja nego pokušaj sa jovanovićem ili da ovaj gašić preuzme.
što mislite?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
To za Gašićevo preuzimanje KKP - pomeri se s' mesta molim te. Dovoljno je reći da je čovek pomoćni trener sa 60 godina, ništa više od toga.
Sa druge strane, verujem da bi Milojević bio korektno rešenje. Premalo rezultatskog pritiska ima u Vizuri da bi se mogle praviti neke dublje analize, ali ono kako Mega igra poslednje 2 sezone i vidljiv napredak visokih igrača pod njegovim vođstvom... Hm, zašto da ne.
Tim pre ako se glasine[sup]TM[/sup] koje sam čuo o zdravstvenom stanju Duška Vujoševića pokažu tačnim..
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]