Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kum Žoržo napisao:Kako bih voleo da vidim Miloja na nasoj klupi sledece sezone, ne mogu vam opisati.
I ja isto... Ili bar kao pomoćnog zaduženog za rad sa visokim igračima, samo što ne znam koliko bi on sada pristao da bude pomoćni trener.
Korisnikov avatar
By Kure
Помало ми је жао што факинг Зализани није из рукава извадио једног клијента - високог црнца убицу - да појача ротацију на позицији пет... Мислим да би тако био у потпуности конкурентан нама, РКГ и ЦЗ...

ЕДИТ: Ја мислим да Милоје не би пристао...
И ја бих га радо видео уместо Дулета већ следеће сезоне...
Дуле је зрео за пензију...слике, књиге, шах и Херцег Нови...
Poslednja izmena od Kure u Ned Feb 09, 2014 10:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Jaka napisao:
Kum Žoržo napisao:Kako bih voleo da vidim Miloja na nasoj klupi sledece sezone, ne mogu vam opisati.
Zaista, onaj poslednji napad je bio fenomeno. Ono bi i dete moglo ! :doh:
A kakvi su Duletovi poslednji napadi? Nesto se ne secam da smo briljirali u tom segmentu poslednje dve sezone.

@Kurz

Mislim da bi Miloje pristao na ulogu rezervnog trenera u Partizanu, ali samo kao prelazno resenje na jednu sezonu i kao pripremu za preuzimanje dirigentske palice. To bi bilo idealno resenje za sve ukljucene strane.
Korisnikov avatar
By Jomer
jbt da mi je neko pricao pre pet godina da ce Zalizani raditi u interesu srpske kosarke nazvao bi ga ludim covekom, isforsirao je klince vratio ih u zivot , osposobio ih je za igranje seniorske kosarke nije zurio sa prodajom, uradio je vise nego KKP i KKCZ za nasu kosarku u poslednjim sezonama samo nek nastavi tako imacemo veliku korist u buducnosti od ovog projekta
By leemoon
Kad bi ovi momci ostali tri sezone jos zajedno, uz tri kvalitetna pojacanje, mislim da bi mogli i do Top16. Ipak, bojim se da je ovaj klub drukcije projektovan.
Korisnikov avatar
By Sindjelic
leemoon napisao:Kad bi ovi momci ostali tri sezone jos zajedno, uz tri kvalitetna pojacanje, mislim da bi mogli i do Top16. Ipak, bojim se da je ovaj klub drukcije projektovan.
Nema od toga nista,Zvezda je vec kaparisala jednog,a u ozbiljnim su pregovorima sa jos jednim igracem.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Svi igraci Vizure moraju minimum da ostanu dve sezone u klubu, a Radovic i Micic makar jednu. Lesinari iz vecitih klubova dalje ruke od talentovanih momaka jer ih vi mozete samo upropastiti i dati im da greju klupu.
Najbolje je da svi ostanu u Vizuri, a blizanci nek se potrude da sami stvore nekog igraca. Mada su oni za to nesposobni.
Cestitke Vizuri na dobroj igri. Pogotovo su Micic i Varda igrali dobro.
Korisnikov avatar
By Nookie
Milina je gledati ovu decu. Neverovatno koliko talenta na jednom mestu.
Onaj pas Miljena bez gledanja i Vasin iza ledja-fenomenalno. Steta sto nisu bili poeni.
Od sve dece mene ipak Jokic najvise odusevljava. Stvarno se nadam da su tacne price da prelazi kod nas sledece sezone. Koliko on razume ovu igru,sve vidi,meka ruka,u odbrani sjajan. Deli dandare bez skakanja,samo jos mrvicu da ojaca i bice zver. Ja bi njega vodio na SP svega mi.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Do skoro sam mislio da jedini legitimni naslednik Duleta na klupi KKP moze biti Dzikic. Sad se uopste ne bih bunio da nam dodje Miloje. I povede bar trojicu sa sobom.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]