Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Mutinjo napisao:Šteta...

Svaka čast klinci, vratiće vam se ovo.
jok bre! si lud,neka oni budu cetvrti u nasoj ligi,imam Misko para da plati kotizaciju! :D :D :D
Korisnikov avatar
By Don_VuDu
Kao sto kazu treneri .
Velike utakmice resavaju slobodna bacanja .
Nazalost klinci su pali pod pritiskom i promasili ih u velikom broju , prevelikom za ovakvu utakmicu!!!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
dachakg napisao:
Mutinjo napisao:Šteta...

Svaka čast klinci, vratiće vam se ovo.
jok bre! si lud,neka oni budu cetvrti u nasoj ligi,imam Misko para da plati kotizaciju! :D :D :D
Hahahaha i to što kažeš.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ratko majstor.

Micic kad namesti sut, to ce biti pakao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Velika steta za ove klince. Previse promasenih zicera i bacanja da bi se dobilo ovo finale. Radovic izdominirao sa promasenim zicerom na dodavanje Micica iza ledja i bananama koje je popio.

Ipak, lepa utakmica, neizvesna, pravo finale. O sudjenju ne bih, moglo je bolje, ali jbg nije ni bilo toliko strasno koliko sam ocekivao.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ono bi bio jedan od jacih pasova u ovoj sezoni.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Stvarno steta za klincadiju, odusevili su me. Sahranise ih ziceri i bacanja.
Karabu odlicno predvideo u najavi utakmice losu igru Avramovica.
Korisnikov avatar
By student_prava
Karaburac napisao:Velika steta za ove klince. Previse promasenih zicera i bacanja da bi se dobilo ovo finale. Radovic izdominirao sa promasenim zicerom na dodavanje Micica iza ledja i bananama koje je popio.

Ipak, lepa utakmica, neizvesna, pravo finale. O sudjenju ne bih, moglo je bolje, ali jbg nije ni bilo toliko strasno koliko sam ocekivao.
Bas steta sto je Radovic promasio onaj zicer na Vasinu asistenciju,i Dangubic promasio kucanje na isto lepu asistenciju
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]