Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Хоће ли се играти сутра? .!.
Korisnikov avatar
By Vuk
Radovic dva zicera, Avramovic dva bacanja, zicer, nista ne moze da zagradi. Ne moze se tako igrati. Pavijani nisu za komentarisanje, zato sam i govorio da nije bas uputno da slusamo moralne pridike sa njihove strane. Zbog ovoga mi je cak i malo drago sto nismo prosli u finale, jel mogu da zamislim na sta bi to licilo.
Korisnikov avatar
By Kure
Ајде сад на страну зајебанцију... Узрок Мегиног пада су лоша издања пар играча (Аврамовић, Радовић, Варда и Миљен) мора боље то...

ЕДИТ: Пар судијских кењања и то је то...
Korisnikov avatar
By dachakg
Pa recimo kad bi se posle svakog upaljaca klub udario po dzepu jednom sestocifrenom cifrom u evrima i kada bi igrao sledecu utakmicu pred praznim tribinama,do ovoga mozda ne bi bilo,a tim izgrednicima dozivotna zabrana ulaska na bilo koji sportski teren! Ali to necemo skorije u ovoj drzavi da vidimo!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Oduševljenje komentatorskog dvojca sa Arene Zvezdom postaje jako iritantno.. Da se razumemo, isto bih rekao da se oduševljavaju i Partizanom.
Iskenjam vam se na profesionalnost obojici!

EDIT: Dačo, ti ovo zoveš državom ?!
Korisnikov avatar
By lowone
Yopitsch-Kurz napisao:Oduševljenje komentatorskog dvojca sa Arene Zvezdom postaje jako iritantno.. Da se razumemo, isto bih rekao da se oduševljavaju i Partizanom.
Iskenjam vam se na profesionalnost obojici!

EDIT: Dačo, ti ovo zoveš državom ?!
Mene ovaj Kostic iritira neverovatno, a Edin navija za Bosnu i Jutu, bar tako tvrdi. :D

Sta ovo kao nije istekao napadad???????
Korisnikov avatar
By Vuk
Jel ono bila promena poseda, ili ne, nisam dobro video?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]