Teme o ostalim sportovima
By skeva
Vau kakvo obrazlozenje :lol: ... To sto ste trofejniji ne umanjuje cinjenicu da ste smijesni ove godine, i da ce tako biti i u narednom periodu 8-)
Korisnikov avatar
By familija
skeva napisao:Vau kakvo obrazlozenje :lol: ... To sto ste trofejniji ne umanjuje cinjenicu da ste smijesni ove godine, i da ce tako biti i u narednom periodu 8-)
Prvo se seje pa se tek onda zanje... Vi ste samo posejali... Ko zna ko ce da zanje... Sejali ste vi ranijih godina na sve strane... .al sve kukolj do kukolja... :D
By skeva
Moze biti, mozda i ne osvojimo titulu (vjerovatno i necemo jer su ovi jaci), al bar je jedno sigurno, znamo ko sigurno nece ni prismrditi prvom mjestu :P
By hazarder
Kako je malo potrebno za radost, dugo godina tlacenih.

Dobro je, dobro je, kad pominjes prismrdjivanje, konacno ste dobili vaterpolo tim. Poceli ste da plivate...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ajde u malo blazoj formi da napisem sve sto se desavalo u prethodnim danima... Postoji tema, pa zasto ne prodiskutovati, sigurno nema mesta vredjanju.

Po meni braca Udovicici su nesto najlosije sto se desilo VSS-u cak i pored svih trofeja koje su osvojili. Dok je Udovicic bio trener Partizana igrali su pojedini igraci kojima sigurno tu nije bilo mesto, ali se tada presavio tabak preko Filipovica, a ne preko onih koji su trebali da ispastaju. Doticni nije hteo u svom timu velikog Vujasinovica...
Kada je doslo do sukoba izmedju Milanovica i njega tek tada je sklonjen iz ekipe i konacno je Partizan osvojio titulu sampiona Evrope iako je to trebao da uradi i ranije.

Potpisivanje onog pisma od strane igrace ce imati sigurno posledica, ali za one koji to pismo nisu potpisali Vanju i Filipovica iako ni oni nisu cvecke.
Neki od igraca nisu imali mesto u Londonu, ali ono sto ce se desavati u buducnosti ce biti mala maca za ovo sada...
Savic kakav ce trener postati to ne znam, ali verujem da ce postati marioneta ljudi iz saveza. Gospodin Savic je imao ubedljivo najtalentovaniju generaciju u juniorskoj konkurenciji, ali naravno nije osvojio prvo mesto sa njima. Uzmete primer utakmica koje je vodio protiv Spanije i cini mi se Nemacke, na +4 trazi time out, posle toga protivnik nam prilazi na gol razlike.

Rece Manojlovic ako ne bude "prljavih" radnji ja cu biti selektor, ali prljavih radnji je bilo izmedju ljudi iz saveza kojima on ne bi bio pogodan za trenera, a i sve sto se desavalo u ovoj godini je bilo instruisano protiv ljudi iz Partizana, a kada ljudi iz Partizana nastave borbu protiv saveza to se odmah sklanja u stranu.
Partizan nije trazio strane sudije bez razloga, svi znamo ciji ljudi sede u savezu i zbog koga je to trazeno. Koliko je Partizan i dan danas jak govori to sto se boje fer igre, jer da nije tako zasto bi bas savez i taj klub odbili predlog da Kup sude inostrane sudije? Cak mislim da je ovaj potez iz Partizana uperen direktno protiv saveza.

Sovrovicevo saopstenje je toliko smesno da ne znam ko moze da poveruje u to. Kaze imamo kvalitetne sudije cak i u medjunarodnim takmicenjima. E pa interesuje me da li je i jedan sudija sudio bilo koje znacajnije reprezentativno takmicenje ili Evroligu?

Pretnje otimanjem bazena. O tome niko ne govori... Zasto se o tome nije pricalo u ranijim godinama vec sada kada imamo dva konkurenta za titulu?
Krivca u svemu ovome treba traziti i u nasoj upravi, jer su oni direktno odrzali klubove u zivotu, a sada vode rat koji je jasno da ne mogu da dobiju jer u savezu ne postoji covek kome je u interesu Partizan.
Preskakanje rangova samo izgleda dozvoljeno u nasoj ligi, ali od strane jedne interesne grupe koja ce sve uraditi kako bi zadrzala biracko telo...

Vaterpolo nije vise to sto je bio, cijom zaslugom ne zelim da kazem, ali mi se cini da se sprema isti scenario kao u kosarci.
By Mexanicar
@Joomla
Brate danasnja vest sa b92 sajta me je naterala da potrazim po ovom forumu da li ima tema o vaterpolu,posto obicno citam samo temu o KKP...Slazem se u vecini stvari sa tobom.

Sad oko struke nesto(trenirao sam dugo vaterpolo ) mislim da je Savic dobro resenje za mesto selektora,meni se svidja igra njegovih ekipa.Jedan mali detalj kojim me je kupio ,pored toga sto njegove ekipe igraju dobru odbranu SVI dobro plivaju u napad.Posebno bih istakao kako centralni bek pliva u kontru.(prosle godine smo imali velikih problema u finalu sa vracanjem Korolije i Jogi-ja koji su svaki put bili preplivani)To je nesto sto smo zaboravili kod Udovicica kod kojeg su posle svake odbrane nasi igraci se i dalje rvali sa protivnickim centrom i ne retko pravili kontra faul u prve 2 sec napada.Tako da mislim i da nije neka katastrofa sto je Savic selektor.Iako sam licno pre za Milanovica(al jbg politika je cudo).
Sad prvi put ovde cujem da je bili pretnji o oduzimanju bazena ?! Samom pomislju na to najezim se ! Strasno ! Znas li nesto detaljnije oko toga?Bukvalno ne verujem....
E sad sta se dogadja sa Zvezdom i otkud da oni odjednom nemaju pare?!Nemam blage veze .Mada mi sve deluje kao neki spin da se izmuze jos koji evro od nekog Gasproma ili drzavne firme ...
Jedna stvar je sigurna da je vaterpolo dobio na popularnosti ove sezone ma sta pricali...Samo da Zvezda i Radnicki ne propadnu vec sl godine jer ce nam onda ostati samo Partizan a realno ni nama nije slatko kad punimo sve redom 20 razlike.
I da Partizan ce biti sampion pazite sta vam kazem :D
By milanezija
Izgleda da ce Covic i u VK CZV Vet BG da pripomaze jer su i oni u vrlo losoj finansijskoj situaciji. Ko im je kriv kad su hteli da postanu instant klub.
By milanezija
Da li je moguce da Udovicica toliko mrzi da dodje na konferenciju pred kup. Avi treneri tu i Vujas i Savic i onaj iz vojvodine samo njega nema vec pomocnik.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 110
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]