Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bojan Bakic presao iz Metalca u Inter iz Bratislave. Kad jedan od boljih igraca nase lige prelazi u Slovacku, za tim za koga nikad cuo, nasa liga je definitivno zadnja u Evropi. Mozda ne po kvalitetu igraca, ali po organizaciji, po dopustanju otvorenih ugovora i slicno.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Bojan Bakic presao iz Metalca u Inter iz Bratislave. Kad jedan od boljih igraca nase lige prelazi u Slovacku, za tim za koga nikad cuo, nasa liga je definitivno zadnja u Evropi. Mozda ne po kvalitetu igraca, ali po organizaciji, po dopustanju otvorenih ugovora i slicno.
Možda i po platama, šta misliš?
By divac
nisam u mogućnosti da gledam FMP u zadnje vreme pa zato pitam vas koji gledate češće utakmice....ima li tamo igrača-kandidata za ABA ligu ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Miki kad se setim kad sam kao klinac igrao protiv njega iako je bio mladji godinu dana od mene bas je odskakao kvalitetom, bas mi je zao sto mu se sve ovo izdogadjalo.

@Divac kao prvo dobro nam dosao :beer: Kao drugo hvala sto ti je prvi post na ovoj temi :D A sad sto se tvog pitanja tice... Kada kazes kandidata mislis li odmah ili u buducnosti? I kada kazes ABA ligu mislis li na klub koji se bori za titulu (Zvezda-Partizan) ili za klub sa sredine tabele (Radnicki-Mega) ?
By divac
Hvala ti na dobrodošlici,i ja bi stavio sliku pive ali neznam kako :P
Pa mislio sam iduće sezone ili za 2 godine,ne verujem baš da ima kandidata za Zvezdu ili Partizan jer onda bi igrali za te klubove gdje je jača konkurencija i na treningu a ne da igraju u ovoj poluamaterskoj ligi,to je moje mišljenje...možda se i varam ;)
Znači preostaje nem jedino Radnički ili Mega....pa sada ako netko od vas zna.....kao što sam rekao,ne idem baš često na utakmice ali dosta pratim košarku u regionu...
Korisnikov avatar
By Karaburac
U principu prospketi su im tamo Guduric, Djukanovic (bekovi), Cvorovic, Dobric (krila) i Kaplanovic (krilni centar-centar), sva petorica su zanimljivi svaki na svoj nacin. Dokle ce dogurati najvise od njih zavisi, ali svi imaju potencijal da se nadju u ozbiljnijoj ligi od ove u kojoj trenutno igraju.
By divac
Hvala ti,a šta je sa ovom "starijim" igračima :)?
Baš ću sutra pogledati utakicu kupa da vidim malo gde su-šta su :P
Korisnikov avatar
By Karaburac
Na koga mislis Dzakovica, Sturanovica, Smiljanica, Dundjerskog i Juniora? Tesko da je iko od njih kvalitet za neki klub na Jadranu.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 218
KK Partizan 2025/26.

Karabu brate, evo B92 prenosi da neki Litvanac kaž[…]