Stare teme
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Zex88 napisao:
Stiglitz napisao:Meni je smesna ona prica za Tea da je neki naslednik Djordjevica vodja (Djurovic :lol: ), on to nije a nece nikad ni biti.
On ili ubije nekog ili ga nema nigde (u slucaju reprezentacije upropasti utakmicu) sredine nema ...
Da,baš Teo upropasti reptezentaciju..Ne veruj Đuroviću,veruj Đorđeviću i Grbi.:-P
Ne verujem nikom ;) jednostavno nije pouzdan toplo hladno.
Korisnikov avatar
By Pink Panther

4. kvoter finala eurolige
ogledni primjer kako jedan bek nesmije odigrati
osobno za mene,ako uzmemo u obzir okolnosti kao važnost utakmice, rezultat sa kojim se ušlo u zadnjih 10 minuta, suigrače koje je teo imao,ritam utakmice,ovo je najgora četvrtina jednog beka koju sam u životu gledao
šut 0/4 iz igre, 3 faula, 3 izgubljene lopte, bacanja 1/2 ,bez asista, ispaljivanje nerezonskih trica preko ruke od čega jedna u ranoj fazi napada posljednje minute, promašen penal 20 sekundi do kraja

ne kažem da nije odličan igrač,ali spominjali ste ovu utakmicu. ovo je katastrofa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pink Panther napisao:
4. kvoter finala eurolige
ogledni primjer kako jedan bek nesmije odigrati
osobno za mene,ako uzmemo u obzir okolnosti kao važnost utakmice, rezultat sa kojim se ušlo u zadnjih 10 minuta, suigrače koje je teo imao,ritam utakmice,ovo je najgora četvrtina jednog beka koju sam u životu gledao
šut 0/4 iz igre, 3 faula, 3 izgubljene lopte, bacanja 1/2 ,bez asista, ispaljivanje nerezonskih trica preko ruke od čega jedna u ranoj fazi napada posljednje minute, promašen penal 20 sekundi do kraja

ne kažem da nije odličan igrač,ali spominjali ste ovu utakmicu. ovo je katastrofa.
Bolji bi bio Roko Leni Ukic. :D :D :D Ne zameraj,ali morao sam ovo da napisem.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Oni Francuzi gde igraju Braun i Silb ako se spoje sa PSG-om dobi ce poklon - a licencu Evrolige na 5 godina.
Jebem li vam sve po spisku.
Korisnikov avatar
By miki
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Kad bi sledece godine dosao u Partizan. :pray: Uzeo je pare u Lokomotivi,sad da dodje da igra za dusu.Mislim cak da mu ugovor istice na kraju sezone.Tako da Todoricu angazuj se :)
Korisnikov avatar
By Peja
Redovno gledam Cska i potpisujem sve sto je Zex napisao.
Misljenje za sut sa 9 metara i posle 3 sekund je iskristalisano na osnovu dve tri utakmice na EP 2011 kad su se povredili Rasic koji je bio suter tog tima i Tepica koji je bio vazna poluga a obojica bekovi, Teo je tad ostao sa Stefanom i Paunicem, pa jel trebao njima da da sut?
Izuzetno napreduje, siguran sam da Cska ide daleko ove godine, da ce Teo sve bolje igrati
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:Zizic u Makabiju do kraja sezone
Više prati naš tviter. :P
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 149
KK Partizan 2025/26.