Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
Za vikend se igra 17. kolo, cetiri utakmice u subotu (Spartak-Radnicki; Sumadija-Vrbas; Vojvodina-Korac; Jagodina-Vrsac) i tri utakmice u nedelju (Stara Pazova-Student; Partizan-Srbobran; Zvezda-Sabac). Vojvodina-Korac bi trebalo da bude dobra utakmica ako Vojvodina izadje u punom sastavu, takodje i utakmice Partizan-Srbobran i Zvezda-Sabac mogu da budu zanimljive utakmice ako Srbobran i Sabac odigraju dobru utakmicu...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:Za vikend se igra 17. kolo, cetiri utakmice u subotu (Spartak-Radnicki; Sumadija-Vrbas; Vojvodina-Korac; Jagodina-Vrsac) i tri utakmice u nedelju (Stara Pazova-Student; Partizan-Srbobran; Zvezda-Sabac). Vojvodina-Korac bi trebalo da bude dobra utakmica ako Vojvodina izadje u punom sastavu, takodje i utakmice Partizan-Srbobran i Zvezda-Sabac mogu da budu zanimljive utakmice ako Srbobran i Sabac odigraju dobru utakmicu...
Šabac je bio dobar kada je od skora 1-4 dosao do 6-6 i to nas pokrali dve utakmice kuci inace bi imali 8-6. Sad su nam u januaru otisli Beginisic prvi centar u Tursku, i Subasic 96 godiste u Leskovac, tako da umesto njih igraju klinke Ciric i Maletic iz junirske U 18 reprezentacije, jer klub nikako da dovede pravo pojacanje. Pobeda Zvezde ce biti izvesna. Samo pitanje sa kom razilikom.
Inace Zvezdi je vaznije da dobije posle toga Celik i prodje u zavrsnicu regionalne lige.
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
mislim da ce na kraju sezone jos kljucnih igracica otici ....
ocekujem i ja pobedu Zvezde ali se nadam zanimljivoj utakmici, sto se tice Celika to Zvezda mora da dobije...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:mislim da ce na kraju sezone jos kljucnih igracica otici ....
ocekujem i ja pobedu Zvezde ali se nadam zanimljivoj utakmici, sto se tice Celika to Zvezda mora da dobije...
Ako ode i Jovana Vidakovic i Olga Stepanovic onda su svi retardi iz uprave kluba. :evil: Vazno mi je da njih dve ostanu. Kapiten Velisavljevic ako hoce jos da igra ce sigurno ostati. Ove tri Ana Vukovic, Maja Adamovic i Renata Cosic cas igraju dobro cas lose. Nikako da igraju standardno dobro.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:pa za Stepanovic i ostale ne znam ali Vidakovic 99% ce da ide iz kluba...
Nadam se da Jovana nece otici. Mada devojka moze jos da napreduju pa moguce da i ode iz Sapca. Jel se zna koji je klub trazi? Razumem da ode u Zvezdu, Radivoj Korac pa i u Partizan ali da ide u neke zajebancije tipa Sumadija, Radnicki Kragujevac, Srbobaran bi bila glupost.
Mozda i ne ode ipak je izgleda ovde upisala faks, ako sam dobro cuo, a i njen momak je srpski olimijac iz Sapca Aleksic Aleksandar. Nek ostane zbog njega. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:hahah ne znam ali mislim da ce pre negde van Srbije..
Ne znam vidicemo. Sabac ce sad morati da se bori za opstanak umesto za sredinu tabele. Otkad je otisla Beginisic nikakvu igru nema. Samo sa sutiraju trojke i bez rezonski suteri. Trenutno je Olga Stepanovic najbolji igrac Sapca.
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
Verovato ali Sabac ce izboriti opstanak jer bi realno bilo da Stara Pazova i Jagodina ispadnu. Nije bila realna razlika protiv Zvezde trebalo je da bude manje ali je bila mnogo losa utakmica previse promasaja i izgubljenih lopti...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ilovethisgame#12 napisao:Verovato ali Sabac ce izboriti opstanak jer bi realno bilo da Stara Pazova i Jagodina ispadnu. Nije bila realna razlika protiv Zvezde trebalo je da bude manje ali je bila mnogo losa utakmica previse promasaja i izgubljenih lopti...
Jer samo dve ekipe ispadaju? Ne mogu da nadjem nigde podatak o tome. Ako su samo dve ekipe onda je realno da ostanu u ligi.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

Zašto nerealno? - imamo veliki budžet - i[…]