Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Bolje pitaj nazire li se neki centar na maglovitom (kadeti su još deca) košarkaškom horizontu.

Milutinov i Jokić već imaju po 29 godina.
Лако ћеш за центра,више бих волео од 1 до 3 да излазе деца..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zex

Nisam brate... Fiba youtube kanal prenosi sva U takmicenja, ali sam imao los internet na moru, nisam mogao lepo da pratim.

Vidim da je izbusio sve utakmice sem sa Izraelom. Preko 40% za tri na oko 9 sutnutih trojki po mecu. Za to godiste, impresivno.

Mali Danilovic isto ozbiljni procenti suta za 3.

Citao sam malo strane komentare za ovo godiste, svi su malo zacudjeni kako prangijamo. Obicno su navikli da peglamo na fizikalije i taktiku.

Danas igraju za trece mesto, valjda od 17i30. Ima na FIBA youtube kanalu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао друго полувреме..Покушали Грци да нас изваћаре на домаћи терен.. Даниловић и Бјелић најбољи код нас.. Брине ме код Даниловића колико ће израсти..Да не буде Реба беба..

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Гледао друго полувреме..Покушали Грци да нас изваћаре на домаћи терен.. Даниловић и Бјелић најбољи код нас.. Брине ме код Даниловића колико ће израсти..Да не буде Реба беба..

Гледам сад податке,Даниловић нижи 2 цм од Бјелића.. Не изгледа ми тако на терену..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Rakočević je svojevremeno sa svojih 1,89cm bio najbolji evropski bek-šuter.
Ракочевић је бруталну атлетику..
Кампацо је један од бољих плејева,али нисам сигуран колико ниски играчи могу много..То је сад више изузетак..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Gledao sam trening Rakočevićevog sina, mali ima brutalan šut i tehniku.

Imaš primer i Saleta Đorđevića (jedva 1,88cm) ali teško je danas igrača te visine progurati u ozbiljnu seniorsku priču.
Матори смо Рама.. Гледамо децу играча уз које смо ми одрастали..Slika

• 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
KK Crvena Zvezda 24/25

Sferopulos ocajan veceras, stalno iskacemo i ostav[…]

TJ Shorts je najbolji igrac Evrolige trenutno

КК Partizan 24/25