Mega u prvom timu nema nikog ko je 2006. Nisam siguran ko je od klinaca iz OKK sve njihov, pretpostavljam svi

Prosle godine je Srzentic 2007 bio deo ove ekipe. Sad je bio MVP kvalifikacionog NEXTGEN turnira u Istanbulu. U Okk igra korektno.
Inace, Marko Tofoski koji je prosle godine bio deo U20 ekipe je 2006 godiste, sto recimo nisam znao do malocas. Igra dobru sezonu u Krstasima gde je posle Pena najbolji igrac ekipe.
Aleksa Stanojevic je dobijao neke minute u FMP ove sezone, mada ja tu generalno nisam odusevljen njim. Dok ga gledam imam osecaj da gledam Pecarskog koji je neuporedivo losiji od Pecarskog.
Luka Jovanovic je poceo sezonu u Krstasima, nije dobio neku priliku pa je presao u FMP gde vise igra sa juniorima nego sa prvim timom. Mada eto, dobio minute protiv Zvezde.
Voleo bih da iskoci u prvi plan neko koga nisam ocekivao. Svetsko U19 prvenstvo mi je uvek bilo najdraze za gledanje. Mozda neko iskoci ko igra juniorsku ligu. Video sam da Gurovic dosta reklamira neke od svojih klinaca, ovaj njegov mali Icitovic je recimo dobar atleta, solidan u JLS, imao na primer tripl dabl u prvom timu (recimo treca liga). Ko zna, mozda se i iznenadimo tako nekim pozivom. Voleo bih.
I kad ne budes prvi ti...