Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By luki
Karaburac napisao:Bez obzira, malo je neukusno raspravljati sa nekim ko ne moze da ti odgovori.
Ne bih da se previse mesam ali Bojdo je u veliko u pravu,vredi povremeno pratiti forume kao sto su sportsport i hrvatski sportnet da bi se videlo koliko smo mi gostoljubivi i tolerantni.
Treba procitati sta pisu na njima forumasi iz BH federacije/medju njima i Fajront/ o Srbiji, Srbima, narocito su im na udaru oni iz Republike srpske i mladim igracima koji se odluce da igraju za Srbiju, za neverovati je koji recnik koriste pri tome.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kao sto rekoh i Bojdu, nacin njihovog komunicaranja, na forumima koji mene licno uopste ne zanimaju, ide njima na cast. Ocekujem da na ovom forumu budemo ipak iznad tog nivoa.
By Park
Ilic je ekstra talenat tu nema price.Pratim i ja Bojdo te forume i niko tu nije "nevin" po pisanju mislim na sve tri strane tog foruma.Nema veze pustimo to sad..glavna prica je da su djeca,a pogotovo njihovi roditelji poceli vagat i gledat imal gdje tu njih.Sve manje je patriotizma,a sve vise korist se gleda.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ne pratim nešto mlađe selekcije, ali sam se sjetio da mogu dobiti info iz prve ruke o tom malom Iliću. Pitao sam i definitivno mali igra za Srbiju. To je to.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
By Bojdo
Park napisao:Ilic je ekstra talenat tu nema price.Pratim i ja Bojdo te forume i niko tu nije "nevin" po pisanju mislim na sve tri strane tog foruma.Nema veze pustimo to sad..glavna prica je da su djeca,a pogotovo njihovi roditelji poceli vagat i gledat imal gdje tu njih.Sve manje je patriotizma,a sve vise korist se gleda.
Davno si nam obecao svoj utisak o Iliću , nakon sto ga budes imao prilike odgledati u Tuzli . Pošto vidim da si napisao da je " ekstra talenat " onda pretpostavljam da to temeljis na iskustvu gledanja, pa ako može još koja riječ? Pozdrav
By Park
Bojdo napisao:
Park napisao:Ilic je ekstra talenat tu nema price.Pratim i ja Bojdo te forume i niko tu nije "nevin" po pisanju mislim na sve tri strane tog foruma.Nema veze pustimo to sad..glavna prica je da su djeca,a pogotovo njihovi roditelji poceli vagat i gledat imal gdje tu njih.Sve manje je patriotizma,a sve vise korist se gleda.
Davno si nam obecao svoj utisak o Iliću , nakon sto ga budes imao prilike odgledati u Tuzli . Pošto vidim da si napisao da je " ekstra talenat " onda pretpostavljam da to temeljis na iskustvu gledanja, pa ako može još koja riječ? Pozdrav
Ono sto sam vidio odlicno tijelo,duge ruke i velike sake.Sut dobar,tehnika dobra..mane mrsav i boji se kontakta ,ali to se moze ispravit i za svoje godine je odlican.Sad ne znam jel mu dobar izbor Igokea za razvoj posto je imo i ponudu Zvezde.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]