Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Nema sta trio Aranitovic-Radanov-Simanic je najozbiljnija prica koju imamo i treba barem dvojicu ovih bisera forsirati i po cenu nekih poraza u prvom timu Crvene Zvezde sledece sezone, da smo pametni da napravimo rokadu Rebic-Kaplanovic OUT, Aranitovic-Simanic IN, cak mislim da bi njih dvojica "naterali" Radonju na ozbiljniju minutazu nego li sto su Reba beba i Kaplan imali, moramo da napravimo taj korak ako zelimo iskoristimo potencijal koji imamo, a ne da se i dalje zamlacujemo Fmp alibi pricom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
mmarko28 napisao:Zvezda gubi ovaj meč zato što Real dominira pod košem. Naša košarka je uvek imala mnogo talentovanih centara, a sad u 96, 97, 98, 99 godištu ja ne vidim ni jednog centra da je vredan pažnje.
Upravo to Zvezda je u ovog generaciji smesna pod kosem. Kapiten ima dobre fizikalije, al cini mi se da nije kosarkaski inteligentan pa od njega i kosarke nece biti nista. Nema ni pravog krilnog centra ni pleja, ali Radanovic i Simanic to dobro pokrivaju + bekovi Aranitovic i Stojanovic.
Za mene je Aranitovic najslicniji Nemanji Nedovicu.
Sledece sezone njih 4 uz jednog centra koga treba da nadjemo treba da cine prvu petorku FMP-a.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Bojdo napisao:Ako se neko sjeca, u kojem periodu je Radanov imao roling , to sam propustio?
Mislim u drugoj četvrtini. Jako elegantno.
By Edibledi
Зашто Дино Радончић није био у тиму Реала?
By Bojdo
Zato što nije imao mjesta. On je 99 god ali ni izbliza talenat kao Dončić pa da može igrati sa juniorima.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Sad izguglah negdje da Dončić nije odigrao ni jednu zvaničnu utakmicu za bilo koji uzrast Slovenačke reprezentacije (samo prijateljski kup nekakav U-16).
Biće pravo čudo ako ga Španci ne vrbuju za sebe.
By Bojdo
Do sada je bio najbliži Sloveniji, to je prije nekih mjesec dana njegov otac izjavio u medijima i naglasio da nece uticati na njegovu odluku, koju ce sam donijeti.
E sad nakon famozne fotografije sa FB i sastanka sa Djordjevicem počelo se sa spekulacijama o tome da bi mogao za Srbiju igrati.
Iskreno ne sumnjam da se Sale sa tim motivom sastao se sa njima , i vjerovatno je doslo do nove dileme kod malog , pa sada ostaje da sačekamo ishod.

Vidim i mediji su se raspisali o tom sastanku.
By tremi08
Inace su Doncici poreklom sa Kosova, iz Kline sto mi je i sam Sasa potrvdio a i dalje Doncica ima na Kosovu pa bi mi jos draze bilo da Luka igra za nasu reprezentaciju i koliko znam pocelo je sa mrtve tacke vrbovanje da igra za nas. Decko je jednostavno Srbin i iako se provlaci bas u ovom trenutku Teova izjava o strancima,ovde toga nema jer je decko Srbin a i ime i prezime mu govori ko je i sta je. :) Verujem da njima do para sada nije stalo jer ce ih on svakako zaraditi za par godina koliko god mu treba tako da Spanci otpadaju skoro sigurno. Slovenci ce biti sve slabiji jer nemaju vise takve igrace kao ranije,ovo sad sem Dragica suvi prosek.
By Bojdo
KSS je ako se ne varam najavio krajem mjeseca organizovati " Turnir regiona " u 2001 generaciji.
Po meni jako atraktiva i zanimljiva generacija, koja zaslužuje aktivno praćenje. Ne pamtim, kada je neka nasa generacija u svojim početcima davala toliko pojedinačnih različitih MVP osvajača na raznim medjunarodnim turnirima. Nije da vrednujem talenat po statistici , mnoge sam i gledao , pa mi je sve to potvrdilo količinu potencijala.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]