Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By dovlimir
Sale se sastao sa Dončićima u Madridu. taj čovjek sve stiže. samo da ga ne potrošimo i da potraje što duže.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sale je suvo zlato, jezivo posvecen svom poslu i treba da ga cuvamo jer je on stub nase kosarke trenutno, inace za sada nasi vrlo dobri protiv Reala, Aranitovic ce da bude igracina.
Korisnikov avatar
By Zex88
Može li neko da ostavi link za pbp?
Korisnikov avatar
By Zex88
Hvala..;-)
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Sale je suvo zlato, jezivo posvecen svom poslu i treba da ga cuvamo jer je on stub nase kosarke trenutno, inace za sada nasi vrlo dobri protiv Reala, Aranitovic ce da bude igracina.
Radanov nagovještava velike domete. Simanić isto, samo mi je nekako stidljiv.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nasi klinci su jezivo limitirani u sutu. Simanic sa onom visinom ima najmeksi sut, sto je porazavajuce za bekove. Generalno odajemo utisak ekipe koja ne zna kako da postigne kos ukoliko nije iz kontre. Na postavljenu odbranu mi sve deluje kao mucenje.
Korisnikov avatar
By mmarko28
Za Aranitovića kao i za Stojanovića imam utisak da igraju na predispozicije i snagu. Ne odaju mi utisak pravih, velikih talenata, već akceleranata. Oba igrača su fizicki na seniorskom nivou i to koriste. Dončić je zver od igrača. Do sada ga nisam gledao i oduševljen sam. Igra sa 2 godine starijima i opet je najbolji. U tom periodu su 2 godine jako mnogo. Ako ovako nastavi za 2 godine će biti ozbiljan seniorski igrač.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]