- Pet Apr 17, 2015 10:25 am
Ovim njihovim sistemon tesko da ce izac igrac koji ce imat bitnu rolu u seniorima jedino ako nije vanserijski talenat primjer Doncica.
Greska ove talentovane djece pogotovo iz Srbije je sto uopste idu vani ovako rano jer smatram da imate jaku struku gdje ce sigurno vise napredovati,a ne nestati kao tamo.Hajd ovog Lazara i donekle razumijem ovdje stvarno nema kluba osim Sparsa koji se posvecuje mladjim kategorijama.
Karaburac napisao:Ja sam cuo jos pre nekih godinu dana da je to u principu gotova stvar, ali ok, evo sad je i zvanicno. Inace, Bojdo, hvala sto si izneo gomilu ovih informacija za nas koji smo u poslednje vreme bili spreceni da ih ispratimo!Upravu si to je bilo gotovo i prosle godine samo sto ga trener kadetske nije zvao na okupljanje.Drugo po meni i bitnije je da on vec dvije godine stagnira u Realu kao i vecina tih talentovanih momaka tamo.Oni dovedu iz Afrike,Juzne Amerike i sa nasih prostora talentovane momke i natrpaju u jedan ti i igrajte.Taj tim nema vodje,onog koji ce uzimat vise suteva i imat slobodu.Ovako svi igraju,a ustvari niko ne igra.
Ovim njihovim sistemon tesko da ce izac igrac koji ce imat bitnu rolu u seniorima jedino ako nije vanserijski talenat primjer Doncica.
Greska ove talentovane djece pogotovo iz Srbije je sto uopste idu vani ovako rano jer smatram da imate jaku struku gdje ce sigurno vise napredovati,a ne nestati kao tamo.Hajd ovog Lazara i donekle razumijem ovdje stvarno nema kluba osim Sparsa koji se posvecuje mladjim kategorijama.