Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By No4
Nema na cemu.Pitaj Antoine (on zna pravila NBA drafta) da li sa 18 godina stices pravo na draft.Deluje jako talentovano decko, barem kroz statistiku.
Na temi partizan okacio sam link mladi partizanovi igraci igrali neki turnir, Magdevski i Glisic razbili.
Korisnikov avatar
By Antoine
No4 napisao:Nema na cemu.Pitaj Antoine (on zna pravila NBA drafta) da li sa 18 godina stices pravo na draft.Deluje jako talentovano decko, barem kroz statistiku.
Na temi partizan okacio sam link mladi partizanovi igraci igrali neki turnir, Magdevski i Glisic razbili.
Da bi imao pravo da bude draftovan, igrač mora puniti 19 godina u kalendarskoj godini u kojoj je draft. Znači, nije baš da sa 18 stičeš pravo, više je, onako narodski, sa 18 i po :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znam, video sam i ja taj podatak, ali to je sigurno greska, jer je apsolutno nemoguce da kao 86' nastupa u juniorskoj ligi Srbije gde je 94' najstarije godiste.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ma ovo je neki Petar Kutlešić što je 2011. igrao za Slobodu...sumnjam da je ovaj što je sada u Slobodi 98., suviše ima bitnu ulogu u timu da ne bi bio na spisku za u16 reprezentaciju. Verovatno je 95. ili 96.
Korisnikov avatar
By Peja
@serbianhoops, ti si pisao da kuzmic igra za srbiju, jel se promenilo sta od tada i koliko je to sigurno?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nikola Jokic 95', igrac koji je dobio prve minute u seniorskoj konkurenciji protiv Partizana sad u Super ligi, zabelezio nestvaran indeks od 65 (31 poen, 36 skokova) na utakmici jedinstvene juniorske lige u porazu Mege u gostima od Borca. Utakmicu pre te u pobedi nad Vojvodinom zabelezio indeks 66 (30 poena, 29 skokova).
Evo kompletne statistike mladog Jokica u dosadasnjem delu sampionata http://kss-live.com/s1213/jls/box.php?i ... 1365000831
Korisnikov avatar
By djokonda
Trebalo bi da budu u finalu, i Huventud i Lietvos su dosta niže ekipe, teško da mogu da brane Zvezdine centre...a tamo Barsa sa Hezonjom ili Sparsi sa Busom i Šalićem. Voleo bih da gledam duel Ristić vs Šalić.
Dosta je jaka ova Zvezdina ekipa...Rebić, Đukanović, Gudurić, Tejić, Ristić je najbolja petorka u jednoj generaciji koju sam video u ne znam koliko poslednjih godina, mislim da sva petorica imaju potencijal da budu reprezentativci u budućnosti, dok Tejić i Ristić imaju potencijal i za NBA...lepa je stvar što su dodali i 3 igrača 97. godiše...David Miladinović je odličan atleta, tehnički dosta sirov ali mlad je, u svakom slučaju dobar materijal...na Albert Švajcer turniru mnogo mi se više svideo od Aničića.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 354

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]