Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Lucky
Bojdo napisao:Bacio malo oko na ove klince iz 2001 god. Finale Cedevita - Partizan u ZG na turniru!Ako neko ima " živce " da gleda ovu klinčijadu , evo mu link sa finalnog susreta :

https://www.youtube.com/watch?v=HKzogogk7-s

Broj 10 brat od Filipa Petruseva , David Petrusev , proglasen MVP-em turnira !Odlična tehnika, i inteligentna igra ! Meni lično zanimljiv dječak sa brojem 7 zbog predispozicija, dužina ruku boga pitaj kolika , odlično baratanje loptom za svoju visinu . Broj 6 takodje zanimljiv! Kod Cedevite se najvise hajpujeMate Parlov broj 14 , ali me nije nesto fascinirao , dosta je fizički snazniji od svoje generacije i taj segment mu omogucava da ostavruje dobru statistiku,kod njih neki drugi igrači su mi se vise svidjeli.
Nemoj zezati da se tako zove ?
Sta mu dodje Mate senior ?
By Bojdo
Lucky napisao:
Bojdo napisao:Bacio malo oko na ove klince iz 2001 god. Finale Cedevita - Partizan u ZG na turniru!Ako neko ima " živce " da gleda ovu klinčijadu , evo mu link sa finalnog susreta :

https://www.youtube.com/watch?v=HKzogogk7-s

Broj 10 brat od Filipa Petruseva , David Petrusev , proglasen MVP-em turnira !Odlična tehnika, i inteligentna igra ! Meni lično zanimljiv dječak sa brojem 7 zbog predispozicija, dužina ruku boga pitaj kolika , odlično baratanje loptom za svoju visinu . Broj 6 takodje zanimljiv! Kod Cedevite se najvise hajpujeMate Parlov broj 14 , ali me nije nesto fascinirao , dosta je fizički snazniji od svoje generacije i taj segment mu omogucava da ostavruje dobru statistiku,kod njih neki drugi igrači su mi se vise svidjeli.
Nemoj zezati da se tako zove ?
Sta mu dodje Mate senior ?
Hhahahahaha...lapsusu u pitanju je Žarko Parlov :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Bio sam danas u prolasku svratio na Jordan brand utakmicu. Izdržao poluvrijeme, prelosa košarka. Oduševio me musa, velik potencijal. Košarkaški najdominantniji tamo. Odmah nakon njega sjajan je bio mali bajo, igra za našu repku, netko reče da je iz Bosne i tamo igra u klubu.

Daleko najveće razočaranje Dino radoncic. Spominjao se svemirski talent, meni djeluje kao akcelerant. Visok dribling, loš slabijom rukom, kreacija mu se svodi na prvi pas, nema fluidan šut iz drinlinga dominira na čistu fiziku.za mene klasa ispod Muse.

Bio jedan dečko, nikola miskovic, pretpostavljam iz Srbije, jako dobar.visok, dobro tijelo, vidi se d a je prošao školu, bit će zanimljiv igrač.

Na poluvremenu otišao u kafić gledat zd-ced
By Bojdo
Pink Panther napisao:Bio sam danas u prolasku svratio na Jordan brand utakmicu. Izdržao poluvrijeme, prelosa košarka. Oduševio me musa, velik potencijal. Košarkaški najdominantniji tamo. Odmah nakon njega sjajan je bio mali bajo, igra za našu repku, netko reče da je iz Bosne i tamo igra u klubu.

Daleko najveće razočaranje Dino radoncic. Spominjao se svemirski talent, meni djeluje kao akcelerant. Visok dribling, loš slabijom rukom, kreacija mu se svodi na prvi pas, nema fluidan šut iz drinlinga dominira na čistu fiziku.za mene klasa ispod Muse.

Bio jedan dečko, nikola miskovic, pretpostavljam iz Srbije, jako dobar.visok, dobro tijelo, vidi se d a je prošao školu, bit će zanimljiv igrač.

Na poluvremenu otišao u kafić gledat zd-ced
Dobro si opisao Dina , mnogi su to govorili ovdje da se previse hajpuje i da fizika kod njega igra ulogu! Za Baju sam čuo da ima velik raspon ruku i da je dobar, ne znam sto gaeurohops rangira ga tako " nisko " . Znači nisi zapazio Marjanovica kadeta Reala,? Miskovic je iz Mege , po meni top 3 u Srbiji talenat u 99 , a nema ga na eurohopsu!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Možda matjanovic nije bio u igri. Rotiraju treneri po sistemu pasarela, igraju petorke po pola četvrtine ili četvrtinu, pa ulazi kompletno novih pet. Musa, bajo, miskovic, neki grčki bek play - vidi se da će biti klasa i rutiner,neki suter iz barce martinez čini mi se - fin igrač,par atleticnih crnja za.koje je teško procijeniti potencijal i razumijevanje igre jer ovo je neozbiljna košarka bez obveza.i da, neki loši turci.

Radoncic razočarenje, režem si ruke ako bude vrhunski igrač. I da,šteta da nije bilo doncica iz reala.
By Bojdo
Karaburac napisao:Miskovic je Megin, ako mislimo na istog decka.
Mislite , pošto su on, Dino , i Marjanovic iz Srbije na ovom kampu!
By Bojdo
Hahahahaha, Panteru , Musa izdominirao a na kraju ga nisu odabrali u top 10 za put u Ameriku! Jordano imao dva poena i jedan asist i otisao! Nije izabran ni Nikic, kao ni Marjanovic iz Srb , a to su sve talenti u top 10 na eurohopsu! Izabran je Miskovic , kojeg kao i Jordana nema uopste na listi talenata 99 god. Tu se uglavnom radi o utisku u toj finalnoj utakmici , ali mi je opet malo smjesno da Musa koji je imoa 16 poena i ostatak statistike dobar, izvisi!
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]