Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uz mogucnost da ispadnem glup, jer u to vreme nisam toliko paznje obracao na detalje kao danas, ja se nekako Scepanovica secam pre svega kao sutera, a Voja mi to nikako nije.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
djokonda napisao:Jel se slaže samnom neko da mali Voja Stojanović po stilu igre podseća na Vladu Šćepanovića?
Moj post od 18.05. :)
Vincent Vega napisao:Jesam li ja jedini koga ovaj Stojanovic podseca na Scepanovica? Odlicna Zvezda za sada.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jbt sad gledam neke klipove po netu koliko mi talenta imamo pa to nije pametno, ova generacija 97-98 godiste puno obecava: Peno, Aranitovic, Radanov, Simanic, Glisic, Voja Stojanovic, Kenic, Vanja Marinkovic itd. stvarno milina...
Korisnikov avatar
By djokonda
Heisenberg napisao:Jbt sad gledam neke klipove po netu koliko mi talenta imamo pa to nije pametno, ova generacija 97-98 godiste puno obecava: Peno, Aranitovic, Radanov, Simanic, Glisic, Voja Stojanovic, Kenic, Vanja Marinkovic itd. stvarno milina...
Problem je što nijedan nije ekstra-talenat...na nivou jednog Šarića, Hezonje, Mazalina, Bendera...nešto kao što je npr. Aleksandrov bio...ja najviše očekujem od Aranitovića i Simanića.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
djokonda napisao:
Heisenberg napisao:Jbt sad gledam neke klipove po netu koliko mi talenta imamo pa to nije pametno, ova generacija 97-98 godiste puno obecava: Peno, Aranitovic, Radanov, Simanic, Glisic, Voja Stojanovic, Kenic, Vanja Marinkovic itd. stvarno milina...
Problem je što nijedan nije ekstra-talenat...na nivou jednog Šarića, Hezonje, Mazalina, Bendera...nešto kao što je npr. Aleksandrov bio...ja najviše očekujem od Aranitovića i Simanića.
Ne slazem se, Peno i Simanic su na tom nivou talenta koji moze da preraste u izvanrednog igraca, iskreno od ovih sto si nabrojao samo su prva dva ekstremni talenti, ovi ostali su fizicki nadmocniji u odnosu na generaciju, jesu talentovani ali nista veci prospekti od npr. Aranitovica, Simanica ili Pena, nasa boljka je sto nemamo fizicki mocne igrace i u tom segmentu su Hrvati bolji, ali polako, videcemo koliko ce razlika biti izmedju Mazalina i Simanica za jedno 2-3 godine...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ne znam gde bih postavio pitanje, pa hajde da probam ovde. Egzistira li jos uvek kosarkaski kamp na Fruskoj Gori (Letenka)? Bio sam polaznik rog kampa negde 2002 god kao klinac. Secam se da je sa mnom, doduse u nizem uzrastu, bio Bogic Vujosevic. Ostalo mi u glavi urezano to ime, verujem da je to ovaj mali sto sada igra. Inace je glavna mustra na kampu bio profesor Milutin Luta Pavlovic, a dve godine kasnije je bio strucni konsultant na kampu kod Pecarskog.
Bila je jako lepa prica, dosta dobrih trenera, a ucesnika je bila iz Madjarske, Rumunije i ostalih susednih zemalja...
By Nikola44
Ove sezone se prosiruju Jedinstvena Kadetska i Juniorska liga,bice 2 grupe po 8 ekipa,odatle po prve 4 igraju finalni turnir prvenstva Srbije....Iz Beogradskog regiona ce umesto 4 sledece sezone ici po 6 ekipa u Jedinstvene lige....
By Nikola44
Tako je,manje meceva,manji troskovi za klubove koji ucestvuju....To je postalo bitno od trenutka od kad te dve lige nemaju generalnog sponzora,i sve troskove puta i utakmica same pokrivaju....
Korisnikov avatar
By baki
Nikola44 napisao:Tako je,manje meceva,manji troskovi za klubove koji ucestvuju....To je postalo bitno od trenutka od kad te dve lige nemaju generalnog sponzora,i sve troskove puta i utakmica same pokrivaju....

Nema Beograd bezuslovno 6 mesta. Prvih 12 se dobuja po dosadašnjem ključu, gde su 4 iz Bg. Onda se još dve iz Bg i po jedna iz svakog regiona (ukupno 8) dele u dve grupe po 4. Igraju se turniri sa kojih prve 2 iz svake grupe idu dalje i daju učesnike br 13,14,15 i 16.
Što se tiče ligaškog dela, kada se završi prva faza ( 2 grupe po 8, 14 utakmica) prve 4 iz obe grupe idu u Superligu od 8 u koju prenose rezultate iz grupe protiv timova koji su se plasiralu. Igraju dvokružno protiv one 4 ekipe iz druge grupe (još 8 ut) i onda prve 4 iz Superlige idu na F 4. 4 slabijeplasirane iz onih prvih grupa po 8 takođe formiraju ligu gde prenose rezultate i tu postoji mogućnos (još se razmatra) da npr poslednji na pravo nastupa dogodine ili nešto slično, a u cilju ozbiljnog odnosa do jraja
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]