Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Izdominirase Litvanci u zadnjoj čestvrtitni Kanadjane. Sistem i IQ protiv nepovezanih individualnih akcija.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovo sto sam gledao je bilo tesko mucenje.

Australija nas fizicki izdominirala. Unutrasnja linija potpuno osramocena.

Cestitke Lukicu, po meni je najvise pokazao danas.
By Bojdo
Definitivno nismo bili spremmi na tako fizikalnu odbranu. Australija to igra na visem nivou od vecine evropskih selekcija sa kojim smo igrali.
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао сам сва три меча у исечцима,док сам радио нешто друго..
И да ли је то што сам био мање комцентрисан на утакмице или нешто друго,али ми се ништа овде специјално не допада..И негде осим Кустурице не видим неке озбиљне играче у настајању..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Veoma razocaravujuca predstava za sada mnogih momaka.

Ja bih izdvojio Lukica, koji ima nesrecu da je u senci Kusturice, kao veoma konkretnog.

Unutrasnja linija Bjelica, Miladinovic, Djurovic me ozbiljno razocarala. Mnogo mi je krivo sto Ilic nije tu, strasno me zanima kako bi izgledao.

Kusturica radi sve na parketu, jako zahvalan igrac, ali me za sad ne kupuje da je "ubica", sto bi morao da bude ako ce da bude superstar.

Simijanovski me isto za sad razocarao. Ocekivao sam mnogo vise.
By Bojdo
Meni se čini da je Kusturici malo dozirana minutaža, barem u grupnoj fazi. Ne zaboravimo, da je odigrao samo jednu pripremnu i to 20 min.

Djurovic je bas mekan i mislim da je to vise do karaktera.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Bojdo napisao: Sre Jul 01, 2026 2:26 pm Djurovic je bas mekan i mislim da je to vise do karaktera.
jos u kombinaciji s ovim ciglama sa trojke...
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислио сам да смо готови након што су Литванци отишли на +5 у 3/4. Баш смо се лоше снашли на њихову агресивну игру тада.. Међутим она тројка Кустурице за -1 нас је вратила.
После у 4/4 он и Лукић су завршили посао. Карабурац га са правом хвали.. :)
Ипак,морам да споменем Кустурицу.
За многе смо кукали ако не постану врхунски играчи,за њега ће ми тек бити криво ако се то не деси.
Дриблинг кроз ноге,цап тројка,затим двокорак са тројке,па улаз и под контактом за 2+1,па офанзивни скок и закуцавање..Све то мислим у 5 минута.

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

• 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 363
KK Partizan 2026/27.

Ламар Стивенс је ново појачање Партизана.. Послат[…]