Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cim sam video konacni spisak bilo je jasno da:
1) nemamo klasicnu trojku
2) solomun nema sta da trazi na ovom prvenstvu
3) losa selekcija tima 4 igraca na poziciji 5 i 2 na 4 je bas previse

Imamo previse igraca koji zele da poentiraju jako blizu kosa. Ovde samo Kostic moze da se nazove suterom, a on je imao ocajan dan. U toj situaciji u igri sa fizicki nadmocnijim protivnikom vidis da te stvari ne mogu da prodju.

Drezgic je slab na lopti u prenosu, kad je na protivnickoj polovini ok, ali u prenosu je bas ranjiv, to je i Saranovic pokazao u mecu FMP-Mega kad mu je ukrao i iscackao gomilu lopti.

Dimitrijevic je najatleticniji igrac kojeg imamo i to se jasno videlo.

Dzepina je zanimljiv igrac. Jedini je bio konkretan u napadu, pogotovo iz reketa.
Korisnikov avatar
By Zex88
Нисам гледао,видим да смо опет изгубили и опет лош меч главних играча..

Очекивао сам од Костића више..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Petorka koja je prosle godine iznela prvenstvo je bila,Drezgic, Kostic, Bosnjakovic, Dimitrijevic, Sojic, a osovina su realno bili Drezgic i Dimitrijevic kao igraci koji se odlicno poznaju.

U ove dve utakmice sa 4 centra u rosteru Avdalovic vise puta forsira small ball sa petorkom Drezgic, Tofoski, Kostic, Stanojevic, Dzepina.

Dimitrijevic ili ne igra uopste ili bude na 5.

Glavna nasa snaga je da imas mobilnog dimitrijevica na 4 i jos jednog centra cime zatvaras prilaz kosu (Dimitrijevic je vrhubski bloker) i dominiras u skoku.

Ne razumem 17 minuta Stanojevica i Luke Jovanovica danas, a 2i po minuta Dimitrijevica.

Ne razumem zasto odustajes bez da pokusas uopste od onoga sto ti je donelo srebro prosle godine.

Sto se spoljne linije tice svi kolektivno sutiraju ocajno. Kostica i Drezgica nije zalepio na banani samo jos sudija, a ko god ih pritegne u presingu odmah se gubi lopta.

Nikako ne uspevaju nasi da se adaptiraju na fizikalnije igrace ovde na turniru. Bas delujemo nemocno i impotentno u napadu.

Nisu mi problem toliko porazi nego na sta licimo u ova dva meca, a licimo na to da me je prvi put posle dosta godina sramota na sta lici jedna nasa u reprezentacija.

Nadam se da ce popraviti bar malo utisak, da se ne vratimo kuci sa krompirom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Izvukosmo se protiv Novog Zelanda bar za cast.

Konacno smo nesto malo pogodili i spolja i odmah 100 poena.

Drezgic odigrao dobar mec, ali se muci u prenosu, cesto mu je trebala pomoc da predje pola. Na protivnickoj polovini bude znatno opasniji.

Ne mogu da se otmem utisku da su svi nasi dosadasnji protivnici fizicki snazniji od nasih momaka. To mi je malo iznenadjenje.

Danas protiv Nemacke osmina finala. Oni su u istoj situaciji kao mi, nama ne igra Mitar, njima ne igra Harcenkov iz istog razloga.

Nisam optimista, Stajnbek, Rejbe, Duru, Andersen i Kejil deluju preozbiljno za nas, ali aj mozda se iznenadim.

A i vreme je da nas malo i sut krene, imamo 25 posto za 3 i 63 posto sa bacanja :?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Izgubiti od Nemacke nije sramota, oni su sampioni U18, u finalu su nas oprali prosle godine.

Poraz od Argentine je mozda kiks.

Poraz od Malija je sramota.

Cim sam video sastav sam bio nezadovoljan. Rasporedom minuta i petorkama na terenu sam bio sokiran.

Da se razumemo igraci jesu podbacili, ali Vuleta bas krivim za ovaj rezultat.

Pisacu ujutru detaljnije kad budem odmorniji (a i dobar nacin da se popuni vreme do dolaska na posao), ali ukratko jako sam nezadovoljan minutazom Dimitrijevica i nacinom njegovog koriscenja. Da smo ubedljivo pobedili sve utakmice moje nezadovoljstvo bi mozda i bilo nebitno, ali ovako imam prava da se nerviram.

Danas protiv Nemaca Drezgic za 32minuta na terenu +8, onih 8 minuta kad nije igrao smo izgubilu 17 razlike. Dimitrijevic za 11 minuta na terenu +1. Kad bismo tu secirali samo minute gde je u paru sa Drezgicem igrao bilo bi i vise. Slucajno? Nije slucajno ni malo. Momci su okosnica reprezentacije bili prosle godine, igrali zajedno godinama u Partizanu, jefnostavno vrhunski funkcionisu. I svaka cast svim ostalim visokim igracima, ali Aleksa jedini ima telo koje je NBA potencijal, to treba forsirati.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa, fale po meni sigurno Bosnjakovic i Radosic.
Ne znam da li smo se ogresili o Bundala, hvale ga dosta, ali nisam ga gledao.

Ja ne bih vodio Solomuna i verovatno bih katovao jednog centra izmedju Plisnica i Jovanovica za jednog nizeg igraca.

Ostalo je, manje vise ok. Veci problem mi je raspored minutaze medju tim momcima, uloge i petorke na parketu.
  • 1
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 354
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]