Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Ђурисић се још није опоравио од болести тако да је отпао, а не иде ни Боровићанин у Турску.

То су озбиљни ударци, дакле играмо без најбоег проспекта Ђуришића, Боровићанина, Стошића и Матовића.
Korisnikov avatar
By Lepus
Uhvatih malo završnicu utkamice između CZ i Partizana na kvalifikacionom turniru EL za juniore. Ono što su seniori nekidan izgubili nije ništa naspram ovog šta su ovi danas uspjeli, i to sve sa retardiranim Klipom na čelu ekipe.

Ako je neko gledao neka napiše koju, ima li tu igrača zanimljivih za seniore. Koliko sam vidio, u Zvezdi nema.

I da, čini mi se da Milivoje Lazić vodi Partizan.
By forfang
Lepus napisao:Uhvatih malo završnicu utkamice između CZ i Partizana na kvalifikacionom turniru EL za juniore. Ono što su seniori nekidan izgubili nije ništa naspram ovog šta su ovi danas uspjeli, i to sve sa retardiranim Klipom na čelu ekipe.

Ako je neko gledao neka napiše koju, ima li tu igrača zanimljivih za seniore. Koliko sam vidio, u Zvezdi nema.

I da, čini mi se da Milivoje Lazić vodi Partizan.
U Zvezdi nema zanimljivih igraca za seniore, to je tacno. Manojlovic mekan i spor, Brankovic krupan, ali bez sanse za ozbiljniju seniorsku karijeru. Partizan ima Todorovica, koji je odlican suter, ali jos mora da radi na ulazu i dobijanju snage. Radovanovic ima neizmeran talenat, ali iskrivljeni stav i cudno trcanje, kao i cudna mehanika sto se mora ispravljati. Stefanovic je odlican suter, ali u odbrani igrac manje. Tarlac nije igrao jer se sinoc povredio, ali je defanzivno najjaci prospekt svoje generacije, telo kao Kavaj, sut i donosenje odluka slabija strana njegove igre.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

By forfang
Hajde da malo reaktiviramo temu. Nikola Jovic, junior Mege(2003 godiste) je napredovao neverovatno. Sut je uvek bio njegov forte, ali kako je popravio pregled igre, asistira lagano i vrlo precizno pogotovo u tranziciji, trcanje u tranziciji i lagano zavrsavanje akcije na obrucu na visokom nivou. Kontrola lopte isto vrlo dobra.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Prošle godine sam bio na evropskom kosarkaškom prvenstvu srpske dijaspore. Uglavnom, produženi vikend gdje se malo igra košarka, malo više cuga i sl.

U ekipi sa Ratkom Vardom je bio i Jović, kao i njegov stari. Poslije jedne utakmice smo sjedili sa Ratkom, cuga, klopa i zajebancija. Tada je pričao o malom i kako imaju velika očekivanja od njega. Stari mu je fizički ogroman, a Varda reče da su mu stričevi još veći. Ako se dobro sjećam, mislim da su rodom iz Krajine.

Moraću ga malo više ispratiti.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Bojdo
Isjekao sam utakmicu Nikole Jovića protiv Vojvodine

U seniorima po meni četvorka, visok je 208 cm. Šut mu je najjače oružje, ali ima i dobru tranziciju, istrčava kontre, popravio je ball-handling, jak je u duelu, mogo bi biti nešto slično Bjelici.

• 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 354

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]